Quantcast
Till salu inom: ”

blocket husvagnar till salu uppsala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer en mazda pickup, från 2002.. Jag har själv ägt den sen ca 3 år, innan det min far.. Bra skick, startar alltid, lastar drygt 1000kg på flaket. Nyligen servad inkl kamremsbyte. Besiktad utan anmärkning och skattad, bara å köra.. Dragkrok finns. Fler uppsättningar däck.. 16" alu finns mot tillägg, kommer från mitsubishi l200. Kan ev vara intressant med en husvagn i byte, kan lägga pengar imellan... Mvh johan
Säljes/bytes Obes. besiktade den och fick lite nedslag på bilen men alla utom handbromsen är åtgärdade! nya vajrar kostar 1000kr för båda sidorna det är det som behövs! Grå bra i motor och låda! billig o köra, den drog runt litern med husvagn i somras under semestern! Ac Stereo/cd Sommar(alu) och vinter(plåt) däck kan tänkas byta mot mazda 323f 99-00 rakt av annars är jag öppen för förslag! Endast mejlkontakt pris ide; 6500:- el. bud el. bytes mot något vettigt i samma prisklass
Vi säljer nu vår Husvagn. Använd flitigt förra säsongen. Jag började riva en fuktskada, men har inte tid att fixa den. Husvagnen är besiktad till 2013-07-31. Gasolen var också godkänt trycktestad vid senaste besiktning. Fint Isabelle förtält medföljer. Den händige kan fixa fuktskadan, och har sedan en fin husvagn! Säljer den i befintligt skick. Jag finns på mailen!
Vi säljer nu vår mycket fina V70 på grund av bilbyte. Bilen är nybesiktad och går mycket bra och vi kör den på 0,63 i blandad körning. Utrustningsnivå Kinetic plus dieselvärmare och tidur. Bilen har fast dragkrok men har inte använts till att dra husvagn, endast lätta släp och båttrailer. Nya sommardäck. Bilen är förstås servad enligt serviceplan på auktoriserad Volvoverkstad. Thule-takräcke kan ingå om intresse finns. Priset är förmånlig satt eftersom vi är intresserade av en snabb affär. Inga skambud är intressanta. Ring helst på kvällstid för mer information.
Hej jag har en Saab 95 kombi sport liner. Årsmodell 2002 som gått 21900 mil. Det är nya sommardäck nyrustade bromsar bak, ny vattenpump och ombygd vevhusventilation, ny vindruta och även dragkrock. acc fungerar utmärkt. Även riktiga husvagns dämpare bak. Finns några rostfläckar men inget allvarligt. Annars i fint skick. Eventuell prutning sker på plats. Om ni vill ha bilder så kan ni kontakt detta nummer. 0722138388 så skickas bilder.