Quantcast
Till salu inom: ”

blocket grythyttan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag är blivande student i Grythyttan från och med mitten av augusti nu i höst till och med våren 2014. Jag söker därför efter ett nytt hem under de närmaste åren. Jag är skötsam, ordentlig och ambitiös och jag tycker det är viktigt med en bra hemmamiljö för att kunna studera på bästa sätt. Jag är tacksam för alla svar och jag kan tänka mig lägenhet eller en stuga på någons tomt. Referenser finns att få inför en eventuell överenskommelse! Tack på förhand, Ellinor Siegfried
Vi är ett par som i nuläget bor i Grythyttan men som letar boende i centrala Örebro, Carolin är 24 år gammal och nyutexaminerad gymnasielärare med heltidstjänst på skola i centrum. Alexander är 27 år och heltidsstuderande på restauranghögskolan i Grythyttan. Vi har inga husdjur är rökfria och ordningsamma. Vi har inga betalningsanmärkningar. Referenser finns. Inflyttning om tidigast 3 månader helst, men kortare tid kan gå eventuellt. Hör av er! // Alexander & Carolin
Jag är en nyutexaminerad student vid Grythyttans Restaurangakademi där jag studerade måltidskunskap och företagsekonomi. Jag började nyligen på ett matrelaterat arbete i Stockholm. Jag söker gärna en etta men även delat boende, möblerat eller ej, i stan, ifrån december 2011. Om mig så är jag en social och vettig person. Jag tycker om att laga mat samt film, musik och konst. Jag håller god ordning efter mig och är inte sen med hyra. Hoppas vi hörs!
Hej! Här har du en glad, trevlig och social norrlänning på 21 år som söker boende i Stockholm. Jag läser just nu andra året på Restaurang och hotellhögskolan i Grythyttan och i Februari börjar min praktik på ett hotell i Stockholm. Lugn tjej med humor. Jag är djur och rökfri. Gillar ordning och reda. Boendet: Max 30 min till city, område har ingen betydelse. Om det är delat boende föredrar jag att dela med en tjej. Vill DU veta mer om mig? Tveka inte att ringa eller maila mig!
Hej! Vi heter Sebastian och Evelina och är ett skötsamt par på 28 respektive 22 år. När vi nu avslutat vår treåriga utbildning vid Grythyttans Restaurang och Hotellhögskola söker vi oss till Stockholm där vi fått jobb från och med september. Vi är intresserade av boende i eller med pendelavstånd till centrala Stockholm. Vi är båda rökfria och har inga husdjur. Vi ser fram emot att höra från er!