Allt till salu inom "blocket papillon valpar"

Sortering:
Solna
Igår

Kartell pall

1 700 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Rosa Barncykel - Yosemite 1...

550 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Igår

Oval pool, ovan mark

9 500 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

ÄNGELHOLM Deluxe 120 Fast p...

2 500 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Vita stolar, Vittra/Eames-stil

1 000 kr
Blocket.se
Perstorp
Igår

4 kycklingar av stor brahma

100 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Brooklyn matbord

9 200 kr
Blocket.se
Butik Dals-Ed
Igår

Rieju MRT SM Black Edition

43 490 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Gotlands län

Papillon-Jack Russel-Chihuahua valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
2 jätte fina, pigga o aktiva hannar, nu 9v. Blev veterinär besiktigade och Chippade den 7/1 + inreg papper klara att sändas in till Jordbruks verket i samband med ny ägare/försäljning. Är avmaskade. Pappan: Papillon m fina meriter även filmstjärna! (senaste Maria Wern på TVn) Mamman: JackRussel/Papillon-Chihuahua. Helbröder finns kort på, blir mkt trevliga. Valparna är klara att få nytt hem Nu. Vi har många bilder på både valpar - hel syskon o föräldrarna, hör av er så mailar vi dessa.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Markaryd

Chihuahua valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har fått 5 st underbara chihuahua valpar. 4 tikar och 1 hane. Hanen och de 2 tikarna är redan sålda. Så nu är vi 2 st fina tikar kvar som äter och dricker själva och vill till ett hem. Mamman är chihuahua och 3% papillon, Pappan är renrasig chihuahua. Valparna är väldigt sociala och framåt, är vana vid barn och katt. Valparna är födda den 13 december och leverans klara. dom är vet bes,vacc, ID-märkta, avmaskade. Båda föräldrarna finns i hemmet. Det är en lånad mail så ring på nr: 073-6214585. Pris: 6.500:-
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Aneby

Leveransklara papillon

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Våran tik har fått en kull på 4 valpar, och nu är dom redo att flytta hemifrån. Vi har två st tikar kvar. Dom är lev klara nu v.49 är åtta veckor idag 5/12. När dom säljs är dom vaccinerade, chippade, bes och avmaskade. Går bra att tinga en valp genom att lägga handpenning på 1000:- Hemmet är betydligt viktigare än priset! Välkomna att höra av er! Dom valparna som är på bilderna finns kvar.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ystad

Små valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Papillon valpar födda 7/11 2011 2 flickor 2 pojkar Nu är de 8 veckor och det är dags att flytta hemifrån. De vetrinär-besiktigade, chip-märkta, vaccinerade och avmaskade. Allt var ua hos doktorn Både föräldrarna är renrasiga papilloner och båda får ni träffa om ni kommer på besök. Valparna säljes utan stamtavla. (därav priset) Ring vid intresse!! Prutare och avbetalningsförfrågare undanbedes.
4 500 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Östergötlands län

Papillon/schipperkehane till avel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ursöt liten kille med ca 3kg matchvikt finns tillgänglig för friska, vaccinerade mindre tikar. Han är mkt duktig på det han gör och har lämnat väldigt fina valpar både hos mig och hos andra som parat sina tikar med honom Självklart är han helt frisk Är du intresserad av att para din tik med honom är du välkommen att ringa mig på 0760 39 27 01 ( kollar sällan mail) Pris: Engångssumma på 1 500 kr
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj