Allt till salu inom "blandrasvalpar"

Sortering:
Blandrasvalpar
Vänersborg
Idag

Blandrasvalpar Visa liknande

9 000 kr
Blocket.se
Blandrasvalp
Mariestad
4 dagar

Blandrasvalp Visa liknande

13 000 kr
Blocket.se
Blandrasvalp hane
Mariestad
6 dagar

Blandrasvalp hane Visa liknande

13 000 kr
Blocket.se
Pomapoo!
Gislaved
2 dagar

Pomapoo!

14 000 kr
Blocket.se
Blandrasvalpar
Arjeplog
4 dagar

Blandrasvalpar Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 7

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Burlöv

Amstaff Blandrasvalp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer vi vår sista valp som är en blandrastik på 13 veckor som heter Maja, hon är lättlärd, hon lyssnar och är mycket tillgiven. Van vid koppel och är på god väg att bli rumsren. En helt underbar valp till den som älskar hundar och har hundvana. Inga oseriösa köpare. Både mamman och pappan finns på plats att titta på! Mycket underbara familjehundar! går bra ihop med alla hundar och är vana vid barn då vi själv har barn. Så vill du ha en familjehund som är tillgiven och lekfull och pålitlig, så är detta hunden för dig! Hon är: - Vaccinerad - Chippad - Besiktigad - Avmaskad Pris: 3200:- Ring eller mejla!
3 200 kr
Blocket.se

Dagmatte Hundvakt Lekvän

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej! Jag heter Sixten & är en 12 veckor gammal blandrasvalp som behöver passning när matte jobbar. Från v35, Fyra dagar i veckan (Mån, Tis, Tors & Fre) på förmiddagarna 07.30-13.15. Jag är väldigt social, busig men jättesnäll. Älskar alla människor & är alltid glad. Jag bor i centrala Halmstad så det är önskvärt att du/ni också gör det. Ring eller maila matte om detta låter intressant eller om du har några frågor. Anki 035-186537 0732033659
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsjö

Blandrasvalp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej! jag heter pikachu,är en blandning av boardercollie/schäfer,född den 15/3-11,en supermysig snäll och barnvänlig pojke,som söker ett nytt hem eftersom min matte fått ändrade arbetstider och tyvärr inte har den tid över som hon haft tidigare.jag älskar att vara yte och leka,ta långa promenader,mysa och kela,lyssnar på kommandon som sitt stanna ligg.att tugga på en gammal sko eller leka med bollar är jätteroligt.jag fungerar bra med mindre barn då det finns det i min nuvarande familj,bits inte och är absolut ingen problemhund.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Lukas & Dobby Blandrasvalpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Dobby är som alla valpar - lekfull, nyfiken och snäll. Han är social och van att bli hanterad av människor. Dobby är en mycket lugn, lydig och pålitlig hund. Lukas är jättesocial och kärleksfull och vill vara med och nära hela tiden. Han myser gärna ner sig i knät i soffan. Lukas bjuder på många skratt, och folk vi möter ute ger honom väldigt mycket komplimanger. Han kommer bli en fantastisk familjemedlem med en massa kärlek och pussar att dela ut. Lukas och Dobby är födda 26e maj.
5 200 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Blandrasvalpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Blandrasvalpar som är uppfödda i hemmiljö är till salu. 5 hanar och 2 tikar. Vana vid katter.Leveransklara vecka 46-47 och är då avmaskade 3 gånger och chippade. Säljes ej till dem som har barn under 10 år. 1500 kr i handpenning Kan nås på telenr: 070-834 29 48 eller 070-382 91 67 Ps: Svarar ej på email pga att det är lånad mejl.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj