Quantcast
Till salu inom: ”

tekopp pomeranian valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna valp kommer att göra ett bra sällskapsdjur. Han får mycket uppmärksamhet från vår familj, så han är redo att ansluta din. Han är familjen upp och springer runt med våra tre pojkar. Du kommer att älska hans entusiasm. 100% Lifetime hälsa garanti.
denna vår söta lilla flicka är en sådan söt hjärta. Hon är en tekopp pomernian valp och perfekt ficka kamrat. du kan ta henne med Yoi vart du än går. hon är gräddvit till färgen, vaccinerade och aktuell på skott och wormings. Hon är mycket vänlig och redo att komma till sin nya familj.
denna vår söta lilla flicka är en sådan söt hjärta. Hon är en tekopp pomernian valp och perfekt ficka kamrat. du kan ta henne med Yoi vart du än går. hon är gräddvit till färgen, vaccinerade och aktuell på skott och wormings. Hon är mycket vänlig och
Fantastisk liten isen vit Pomeranian tekopp finns. Hon är mikro tekopp Pommerska och så liten och vacker. Underbar tjock päls, perfekt bebis ansikte och passar in perfekt i dina händer. Så lite och dyrbara. Om du letar efter en liten is vit pomeranian maila oss idag för att boka denna dyrbara flicka. perfektion! Uppskatta att vara 2 till 2 1 / 2 pounds fullvuxen.
barn Kaelyn är en underbar liten tekopp lilla pomeranian tillgängliga. Hon är liten, vacker och en mycket ljus grädde. Hon är liten och har perfekt form med korta, tjock ben, korta kropp och vackra fluffig päls. Hon är totalt perfektion! Uppskatta att vara 2 1/2 pounds fullvuxen. Ring eller maila oss på (jeanette.sahl@hotmail.com) .