Quantcast
Till salu inom: ”

blocket pokemon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Gitarr för Guitar Hero Wii, lite använd. Guitar Hero World Tour spel för Wii. Bra skick. Need for speed ProStreet spel för Wii, bra skick. Pokemon Battle Revolution spel för Wii, bra skick. Allt är original. Priset nu sänkt från 500 kr till 350 kr=riktigt bra deal! Manualer medföljer och förpackningar för spelen. Nypris januari 2011: gitarr ca 240 kr, World Tour ca 300 kr, Need for speed ca 250 kr, Pokemon ca 450. Totalt alltså ca 1.150 kr. Avhämtning i Lomma.
Har tröttnat på min DSI original. Har tyvärr inte hunnit ha kul med den på grund av att jag jobbar för mycket. Jag tror att du kan behöva det bättre! Den är i mycket bra skick och repfri. Den saknar dock penna. Så du får det för bara 900 kr. Jag har också två spel: Pokemon white Pokemon platinum Spelen får du för 300 styck. Köper du allt på en gång kan du få allt för 1300. Vi snabb affär kan vi diskutera priset!
Hej, Nu säljer jag mitt Nintendo dsi inklusive 5 dsi spel, varav 4 av spelen är Pokemon spel: Diamond, Platinum, Heartgold och det senaste Pokemon White, och ett Dragonball z spel. Allt är förstårs orginal! Mitt Dsi är köpt förra vintern, i början av 2011. Totalpris: 2500:- Separat: Nintendo Dsi 900:- Pokemon Diamond 350:- Pokemon Platinum 350:- Pokemon Heartgold 350:- Pokemon White 400:- Dragonball z spelet 150:- Kan eventuellt säljas billigare vid snabb affär!
Jag säljer ett nintendo DSI för 650kr och ett DSI fodral för 100kr Jag säljer även DS spel för 50kr /st Spel: The legend of Zelda: phantom hourglass Magical starsign Pokemon ranger: shadows of Almia Jag ger en rabbat på Magical starsign eftersom förpackningen är skadad -10kr Pris vid köp av allt: 800kr Hör gärna av dig via telefonnumret nedan eller 070-6349615 Tack! OBS att alla spel och DSI'et är orginal.
Säljer mitt helt nya(inte ens uppackat)NINTENDO DS SPEL som passar alla NDS KONSOLER p.g.a att jag fyllde år och fick 3st. Jag tycker att det räcker med ett så nu säljer jag till någon som kanske behöver det bättre. Jag har spelat det och jag måste säga att det är HELT ENORMT! ÄR DU INTRESSERAD SÅ MEJLA MIG GÄRNA! Jag kan skicka men då kostar frakten 12:- i en vadderad påse.