Quantcast
Till salu inom

"blocket se miniräknare texas säljes"

Uppsala
Igår

Grafräknare TI- 84 plus

400 kr
Blocket.se
2 dagar

Grafräknare, TI-83 Plus & T...

500 kr
Blocket.se
Kungsbacka
4 dagar

Texas Instruments TI-84 Plu...

950 kr
Blocket.se
4 dagar

Miniräknare (Grafräknare)

500 kr
Blocket.se
5 dagar

Grafräknare Texas Instrumen...

300 kr
Blocket.se
Uppsala
6 dagar

Fynda hemelektronik, skrivb...

30 kr
Blocket.se
Lund
7 dagar

Texas Instruments TI-Nspire...

1 200 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

New Kids on the Block

20 kr
Citiboard
Igår

TI-84 Plus C Silver Edition...

2 329 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Böcker och Litteratur  ·  Älvsborg

Texas Instruments TI-82 STATS

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Texas Instruments TI-82 STATS miniräknare för dig som är studerande speciellt genom matematik eller fysik osv. Texas Instruments är en jätte bra och smidig miniräknare, löser det mesta man behöver. Miniräknaren är i en bra skick, absolut inga problem funkar lika bra som är en ny. jag har haft den i ett år och jag har ingen nytta av den längre, klar med mina studier. Jag kan befinna mig i Ulricehamn, Borås och Göteborg.
400 kr
Blocket.se
Böcker och Litteratur  ·  Göteborg

Miniräknare Texas TI-82

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Efter en mycket kort och inte speciellt intensiv karriär som matematiker säljer jag nu en oanvänd miniräknare av märket Texas Instruments modell TI-82 Stats. Den är säkert jättebra på alla sätt och vis, men det vet jag tyvärr inget om. Förpackningen är bruten men eftersom jag i detta nu knappt hittar onknappen behöver ju inte det betyda så mycket. Som uttrycket "hjulet snurrar, men hamstern är död". Man kan kanske pruta lite om man är snäll!
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Böcker tekniskt basår kth

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Säljer nu mina böcker från tekniskt basår. Vissa böcker är nya, men alla böcker är i bra skick. 1400 kr. Gymnasie kemi A Formler o tabeller Matematik c o d, Matematik c- lösningshäfte. Heureka! A, fysik. Heureka! A, fysik lösningshäfte Fysik 1000 övnin gsuppgifter. Har även miniräknaren texas Ti-82 stats till salu för 500 kr Säljer böckerna i paket, men om ni vill ha enstaka så är de bara att maila o fråga. kan skickas med posten eller mötas upp i stockholm.
1 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Miniräknare Texas IT-82, matte B, noter REA

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
* Kalkylator Texas IT-82 sats ny, obruten förpackning. 400 kr (nypris 790 kr)- Rea 300 kr * Matematik 4000 kurs B grön 200 kr- Rea 100 kr * Noter " The new real book" 428 sidor Jazz classics, choice standards, pop-fusion classics for all instrumentalists and vocalists. 300 kr - Rea 150 kr Maila gärna eller ring efter kl. 18.00 Mvh Catrin
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Miniräknare Texas TI-84 Plus

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer en miniräknare med grafritare. Modellen är Texas TI-84 Plus Den är i mycket fint skick, som ny då den är använd endast vid några veckors studier. Den köptes 21/8 2012 så den har lång tid kvar på garantin. Kvitto medföljer köpet. Bruksanvisning och sladdar enligt bilden medföljer. Efter jag lagt upp annonsen såg jag att det är den finska bruksanvisningen som är på bilden, men det finns förstås en svensk också :) Skickas mot att köparen betalar frakten. Kan också levereras om du bor i trakten kring Örebro och Kumla.
700 kr
Blocket.se