Quantcast
Till salu inom: ”

blocket västra götaland möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Design Lyxkakel, genomfärgat kakel/Klinkers av högsta kvalitet. 25M2 Vitt matt kakel. Då detta är av mycket hög kvalitet så går det bra att sätta på både väggar och golv. Storleken på plattorna är 60x30cm. Man kan sätta ett helt badrum med detta kakel eller bara göra en fondvägg, eller bara lägga ett golv. Eventuellt går det att köpa till extra vid behov. Samma färg som våra mönstrade vita kakel. Nytt i förpackningar står på pall.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-03-09 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Sebastian kontorsstol är för någon som sitter väldigt mycket vid datorn eller någon som vill ha en otroligt bra kontorsstol när man väl sitter där. En rejäl kontorsstol och har en väldigt bra form för att kroppen skall få det bästa stödet. Jag köpte kontorsstolen för ett halvår sen men endast använd 1-2 månader så den är som ny. Den är nu omonterad då den ligger i lådan. Anledningen till att säljer den är att skrivbordet är borttaget. Ord. Pris är 1299:- men jag säljer den för 600:- Säljer även en dataskärm Samsung 21,5" inköpt vid samma tillfälle. Säljes för 1400:- för mer info om datorskärmen kan man besöka denna länk: http://www.samsung.com/se/consumer/computer-peripherals/monitors/monitors-home/LS22CMYKF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail
Design Lyxkakel, genomfärgat kakel/Klinkers av högsta kvalitet. 25M2 Denna modell med ett blommönster. Då detta är av mycket hög kvalitet så går det bra att sätta på både väggar och golv. Storleken på plattorna är 60x30cm. Man kan sätta ett helt badrum med detta kakel eller bara göra en fondvägg, eller bara lägga ett golv. Gräddvit med gräddvitt mönster Eventuellt går det att köpa till extra vid behov. Nytt i förpackningar står på pall.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-03-23 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Design Lyxkakel, genomfärgat kakel/Klinkers av högsta kvalitet. 25M2 Denna modell med ett randigt mönster. Då detta är av mycket hög kvalitet så går det bra att sätta på både väggar och golv. Storleken på plattorna är 60x30cm. Man kan sätta ett helt badrum med detta kakel eller bara göra en fondvägg, eller bara lägga ett golv. Vita plattor med ett vit lite glimmande mönster Eventuellt går det att köpa till extra vid behov. Nytt i förpackningar står på pall.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-03-23 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Design Lyxkakel, genomfärgat kakel/Klinkers av högsta kvalitet. 25M2 Denna modell med ett blommönster. Då detta är av mycket hög kvalitet så går det bra att sätta på både väggar och golv. Storleken på plattorna är 60x30cm. Man kan sätta ett helt badrum med detta kakel eller bara göra en fondvägg, eller bara lägga ett golv. Svart med svart lite utstående mönster Eventuellt går det att köpa till extra vid behov. Nytt i förpackningar står på pall.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-04-06 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!