Quantcast
Till salu inom: ”

blommehöns säljes

Tidigare annonser till salu

Ungtuppar av den svenska lantrasen Blommehöns. Besättningen är genbanksansluten och deltar därmed i Sveriges bevarandearbete för utrotningshotade lantraser. Blommehönsen är störst bland de svenska lantraserna , hönorna väger c:a 2,5 kg och tupparna över 3 kg, och de är brokiga, "blommiga", i olika färger. De är ganska lugna till temperamentet och de värper bra. Alla är inte bra ruvare, men i vår stam brukar någon eller några ruva varje år.
Vi har nu endast två hönor kvar, dessa är utan hätta. De säljes med valfri tupp med hätta. Antingen som par eller trio. Pris: 1 par (1 tupp + 1 höna) 300 kr 1 trio ( 1 tupp + 2 hönor) 500 kr 1 tupp 100 kr Mer bilder och djur kan ses på www.bjorkmossen.se
Vi har 4 vackra tuppar av raserna Skånsk Blommehöna och Sussex. Alla är kläckta 2012-05-06 och är försäkrade hos Agria. De är vana att bli hanterade och kommer när man lockar på dem. Vi är mycket måna om att våra tuppar kommer till bra hem där de får leva ett långt och lyckligt liv som del i en hönsfamilj. Säljes självklart INTE till slakt! Pris 200kr/st. Men ett bra hem är viktigare än priset! Vi levererar dem gärna hem till dig även utanför Stockholm. Ring, SMSa eller maila vid intresse!
Vi har silkeshöns i vitt, pärlgrått, vildfärgat, silver och gult Pris: 1 par (1 tupp + 1 höna) 300 kr 1 trio (1 tupp + 2 hönor) 500 kr Tre vita tuppar 100 kr styck Det finns även några dvärgpaduaner, blommehöns, perukduvor samt blå friserduvor. Bilder kan ses på hemsidan www.bjorkmossen.se
5 fina blommehöns och en tupp säljes Födda i januari. Hönorna värper för fullt, cirka 4-5 ägg per dag. En höna är orange och resten är svartblommiga. Säljes helst tillsammans. Pris: Lägg ett bud Bilder skickas vid förfrågan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på skånska blommehöns