Quantcast
Till salu inom: ”

unghöns säljes säljes

Sussex

Tierp

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min ena fina stora unga kochin tupp tillsammans med två unghönor. Tuppen är född våren 2011 och hönorna är födda på sensommaren 2011. Du kan välja mellan att köpa en svart tupp eller en vit tupp. Hönorna är svarta. Tama och mycket hanterade. De kostar 550:- för trion, hönorna säljes inte utan tupp. Däremot om du är på jakt efter en fin tupp kan jag sälja en tupp separat. På bilden den svarta tuppen.
2 st Fina svarta dv bland unghöns En ung höna dv blandn ca 4 mån och en som är ca 2 mån lite befj fötter. Pappan är stor ras o mamman dv höna . 125 kr för bägge , eller 75 kr för den stora och 50 kr för den lilla. En jätte fin trevl ungtupp röd svart, som är kläckt 22/4 snart 4 mån kan även ingå i priset han är blandn dvhöna/dv kochin har annons ute på han med här på Blocket. De finns utanf åseda ,mvh.
Korsningsgalt, född 5 juni. Svart-vit brokig. 75% Linderödare. Lämplig som "julagris", eller varför inte som markberedare, sällskap eller till någon som behöver en galt att avla vidare på. Galten finns för avhämtning i södra Småland, ca 1 mil norr om Ryd, 6 mil söder om Växjö, 3 mil väster om Tingsryd, och säljes levande (OBS! EJ slaktad!) från gården. Seriösa intressenter är välkomna att ringa/sms:a 0736 - 58 41 43 eller 0737 - 35 58 70, alternativt skicka mail.
Två mycket vackra och trevliga isbartuppar finns till salu, en är svart och en är spättad. De är kläckta i april. Hönor efter dessa tuppar kommer att värpa gröna ägg. 50 kr/st 4 st unghönor, någon troligen rasren isbar och övriga isbarkorsningar, kläckta i början på juni. De kommer att värpa gröna ägg med start i slutet på året. Säljes parvis eller alla 4 tillsammans. 150 kr/st eller 500 kr för alla fyra.
Då jag sålt många kycklingar i sommar har jag inte sparat tillräckligt till mig själv. Har därför kläckt en hel maskin (med olika kläckdatum) för att kunna ha unghöns till våren. Detta har dock gått "för bra", blev mer än jag behöver. Säljer därför kycklingar av raserna Barnevelder Svarthöns Araucana Gul Orpington Blommehöns (här kan jag dock inte garantera att alla är renrasiga, en höna har ruvat fram barnevelderkycklingar som har gått tillsammans med blommehönsen fram tills nu). Pris beroende på storlek/ålder från 35 kr och uppåt.