Quantcast
Till salu inom: ”

skånska blommehöns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Pga separation måste jag nu hitta ett nytt hem för min underbara hönsskock. Tuppen Stanley och hans 5 hönor är av typen skåns blommehöna, en medeltung ras. De är väldigt nyfikna och sällskapliga och kommer när man ropar på dem. Lägger ordentligt med ägg och ruvar. Det är viktigare att de får ett bra hem än att jag får betalt, så jag skänker dem gärna. Maila mig eller smsa så hör jag av mig så fort jag kan. Finns på Tjörn.
jag har 4 st skånska blommehöns till salu de är födda våren 2012, och värper ägg varje dag. har även en hönsgård till salu med 4 kants nät. hönsen 100 :- st säljes till någon som vill ha dom som äggvärpare och sällskap, ej nackning!! Hönsgård inkl nät och stolpar 800 :- endast 1 år gammal eller 1100 :- för hönsen och hönsgården. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Araucana dvärg, värper turkosa ägg. Börjar värpa i mars. Finns en tupp och en höna kvar. Säljes tillsammans 250 kr Skånska blommehöns Börjar värpa i april. Finns en tupp och en höna kvar. Otroligt ståtlig tupp. Säljes tillsammans 250 kr Japanska Vaktlar finns i färgerna Tuxedo (brun/vit fläckiga) 130 kr st Grå/ljus vilt/silver 120 kr st Viltfärgade 60 kr st Honung 90 kr st Vit 150 kr st Bruna 100 kr st Värper för fullt.
Skånska Blommehöns och tuppar (genbank). Svensk Blåanka (genbank). Myskankor. Dvärggetskillingar (C-2 status). Mer info finns på hemsidan. www.lindon.dinstudio.se /Lisette 070-3344977 0471-21199
Hej, Vi har en tupp för mycket.