Quantcast
Till salu inom: ”

bluenose pitbull säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nytt jobb och lång resväg gör att jag tyvärr måste sälja min lilla hund. Det är en blandning mellan american staffordshire terrier (pappa) och en pitbull bluenose (mamma). Han är 13 veckor, mycket snäll, charmig och gosig men behöver mycket aktivitet för att inte ha tråkigt. Han har lätt för att lära sig, kan "sitt" och "vacker tass", lyssnar till sitt namn och har så smått börjat bli rumsren. Han är chipmärkt, vaccinerad och har påbörjat valpkurs. Han vill inte vara ensam längre stunder och jag ser därför att du som köpare har möjlighet att till en början vara tillsammans med honom på heltid och att du är över 20 år. Är du rätt person? Hör av dig till mig på mobil: 0739409241 eller 0703745607
En mycket fin pitbull tik som lyder och leker och gosar! Just nu är hon i löp period och hon är cirka 2 år och 3 månader gammal.... På grund av tillökning i våran lilla familj så kan vi tyvärr inte ha henne! Eftersom att hon är i löp period nu så kan hon bli parad med någon annan pitbull och få hennes första valpar. Söker främst familjer som bor ute på landet eller som har det bra ställt. Tiken funkar bra med barn samt andra hundar. Jag svarar på mejl ganska direkt.
Hej vi är en familj på 6 + två katter söker hund, vi vill ha en Pitbull Bluenose, pitbull bluenose b...
Vår hanhund Puff Jagger finns tillgänglig för parning. Hans pappa var en renrasig Amerikansk Bulldog med fin stamtavla och hans mamma en renrasig pitbull bluenose. En väldigt snäll, leksen, lugn familjehund, men samtidigt perfekt som vakthund. Obs, maila för mer info och priser. Bild 1, 2 och 3 är Puff Jagger. Bild fyra är hans båda föräldrar och bild 5 och 6 är hans pappa.
Två pitbullar en hane och en tik, bluenose. Tiken är blå och vit tecken och hanen är röd och vita tecken. Dom är födda 050316. Vid försäljning är valparna vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade och stamtavla i APBT (American Pitbull Terrier registar) medföljer. En ny veterinärbesiktning görs vid försäljning om så önskas. Kontrakt skrivs mellan säljare och köpare vid valpköp.