Quantcast
Till salu inom: ”

2 amstaff pitbull rednose valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min tik fick 9 vackra mörkchocolate valpar, idag är de 3 veckor gamla. Jag letar efter hem till dem så när de fyllt 8 veckor kan de börja deras liv hos respektive familj. Därför söker jag seriösa köpare som vet vad de innebär att äga en amstaff som är lite mer krävande än andra raser. Har du tiden och pengar ? De kostar äga en hund! Kan tingas , för 2000 kr som inte betalas tilbaka vid ånger. Mamman är mörkbrun, rednose amstaff tik på 4 år. Första och sista kullen. ingen stamtavlaPappan har stamtavla och är import Polen. Mycket barnvänlig och snäll medans mamman är mer reserverad och mer vakthund. Föräldrarna liknar varandra utseendemässigt och därav fick vi så fina valpar.När de är 8 veckor är de leveransklara, då ingår koppel, vaccination, avmaskning,id märkning samt vetrinär besiktning. Valparna växer upp i hemma miljö så de blir vana vid alla vanliga rutiner. 5 tikar, 4 hanar. Säljes för 7000 kr, prutare och avbetalning gör er inte besväret att ringa !
Min tik fick 9 vackra mörkchocolate valpar, har 5 kvar som . Jag letar efter hem till dem så när de fyllt 8 veckor kan de börja deras liv hos respektive familj. Därför söker jag seriösa köpare som vet vad de innebär att äga en amstaff som är lite mer krävande än andra raser. De är leverasklara om en vecka. De är alltså sju veckor gamla idag. Kan tingas , för 2000 kr som inte betalas tilbaka vid ånger. Mamman är mörkbrun, rednose amstaff tik på 4 år. Första och sista kullen. ingen stamtavlaPappan har stamtavla och är import Polen. Mycket barnvänlig och snäll medans mamman är mer reserverad och mer vakthund. Föräldrarna liknar varandra utseendemässigt och därav fick vi så fina valpar.När de är 8 veckor är de leveransklara, då ingår koppel, vaccination, avmaskning,id märkning samt vetrinär besiktning. Valparna växer upp i hemma miljö så de blir vana vid alla vanliga rutiner.
Den 21/11-15 föddes 6 stycken superfina valpar, varav 2 hanar och 4 tikar. Båda föräldrarna är stabila i psyket. Uppfödda i hemmamiljö. Vana vid kloklippning. Socialiserade. Den första valpen på bild är en hane resten är honor. Sista bilden är på mamman och pappan. 8000kr för den vita rednose valpen Resterande kostar 7000kr Vid leverans är vi: *Vaccinerade *Chippade *Besiktigade *Avmaskade 3 gånger Leveransklara: 21/01-16 Ej avbetalning. Ej fodervärd. Pma mig för mer information. Båda föräldrar är en blandning mellan pitbull och amstaff. OBS! Läs på om rasen innan du bestämmer dig för att köpa.
Vi blir 8 veckor den 14 juli då kommer vi att vara avmaskade, veterinärbesiktade, chippade, vaccinerade och även leveransklara. Vår mamma är en 2 årig amstaff och pappa är en 4 årig rednose men utan stamtavla. Våra föräldrar är trygga mentalt, stabila, lekfulla och har växt upp med småbarn. Vi är 6 hanar och 4 tikar. bild 1 hannar bild 2 tikar alla 4 tikar finns kvar Vid köp: Valparna säljs inte till någon under 23 år. Vi kommer att göra två uppföljningar som sker 6 månader efter köp och den sista uppföljningen när valpen är 1 år. Vi har ett köpeavtal där det står vad som gäller vid köp av valp. En tingningsavgift på 2000kr som ej återbetalas om köpet inte blir fullbordat. Avbetalningar är inte aktuellt. vid intreserad av köp mejla lite omerr . Med vänlig hälsning Cathrine och K
Vi blir 8 veckor den 14 juli då kommer vi att vara avmaskade, veterinärbesiktade, chippade, vaccinerade och även leveransklara. Vår mamma är en 2 årig amstaff och pappa är en 4 årig rednose men utan stamtavla. Våra föräldrar är trygga mentalt, stabila, lekfulla och har växt upp med småbarn. Vi är 6 hanar och 4 tikar. bild 1 hannar, 0 kvar bild 2 tikar, 3 tikar finns kvar Vid köp: Valparna säljs inte till någon under 23 år. Vi kommer att göra två uppföljningar som sker 6 månader efter köp och den sista uppföljningen när valpen är 1 år. Vi har ett köpeavtal där det står vad som gäller vid köp av valp. En tingningsavgift på 2000kr som ej återbetalas om köpet inte blir fullbordat. Avbetalningar är inte aktuellt. Vid intresse maila eller smsa lite kort om er, vi föredrar sms/mail då vi arbetar en del och har oftast inte möjlighet att svara på samtal. Vi ringer gärna upp efter kontakt på mail/sms. Med vänlig hälsning Cathrine och K