Quantcast
Till salu inom: ”

american bully valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mamman är en Eng Bulldog och pappan är en AmericanBully. Valpen är en hane och är 3månader gammal. Han är ganska bred med stora tassar. Man kan träffa mamman när man tittar på valpen. Vaccinerat och leveransklar. Kullen var på 8 valpar och jag har bara en kvar. Så länge annonsen är kvar finns valpen kvar. Ni kan berätta om er själv när ni kommer tittar på valpen.
Amstaff / American Bully valpar som är leverans klara snart. De fördes 29/3-14 och är leveransklara 25/5-14 för då är de 8v. Pappan är en American Bully som har stamtavla och Mamman är Amstaff. Båda föräldrarna är väldigt bra i psyket dvs är inte aggressiva värken mot andra hundar eller Mäniskor/ Barn. Mitt krav är att den som köper hundarna ska vara hund van och kunna ge valpen den kärlek den behöver. Vid leverans är valparna givetvis * Chippade * Avmaskade * Vaccinerade * Veterinär besiktade För intresse ring för att Mailen är lånad!!!
Amstaff / American Bully valp som är leverans klara snart. De föddes 15/1-14 och är leveransklar . Pappan är en American Bully som har stamtavla och Mamman är Amstaff. Båda föräldrarna är väldigt bra i psyket dvs är inte aggressiva värken mot andra hundar eller Mäniskor/ Barn. Mitt krav är att den som köper hundarna ska vara hund van och kunna ge valpen den kärlek den behöver. Vid leverans är valparna givetvis * Chippade * Avmaskade * Vaccinerade * Veterinär besiktade För intresse ring för att Mailen är lånad!!!
Har 2 st valpar till salu kvar. 1 tik och 1 hane finns kvar. Hanen är den med vitt i ansiktet och tiken är hel blå. Valparna kommer vara veterinärsbesiktade chippade dolda-fel försäkrade vaccinerade Stamtavla i ukc Regelbundet avmaskade vana vid kloklippning och socialiserade. barn finns i hemmet. Båda föräldrarna finns i hemmet också. Leveransklara 21 november då de är 8 veckor gamla. Följ gärna oss på vå fb sida: bullies of sweden