Allt till salu inom "american bully valpar"

Sortering:
American Bully/Amstaff Valpar
Trelleborg
Idag

American Bully/Amstaff Valpar

10 000 kr
Blocket.se
American bully XL hane
Halmstad
Idag

American bully XL hane

25 000 kr
Blocket.se
hundvalpar
Idag

hundvalpar Visa liknande

8 500 kr
Blocket.se
Amstaff valpar
Örebro
Igår

Amstaff valpar Visa liknande

11 000 kr
Blocket.se
hund valpar
Örebro
2 dagar

hund valpar Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 45

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Eslöv

Engelsk bulldog & Blå Bully Valp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mamman är en Eng Bulldog och pappan är en American Bully. Valpen är en hane och är 3månader gammal. Han är ganska bred med stora tassar. Man kan träffa mamman när man tittar på valpen. Vaccinerat och leveransklar. Kullen var på 8 valpar och jag har bara en kvar. Så länge annonsen är kvar finns valpen kvar. Ni kan berätta om er själv när ni kommer tittar på valpen.
9 500 kr
Blocket.se

Amstaff / American Bully valpar en hane kvar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Amstaff / American Bully valpar som är leverans klara snart. De fördes 29/3-14 och är leveransklara 25/5-14 för då är de 8v. Pappan är en American Bully som har stamtavla och Mamman är Amstaff. Båda föräldrarna är väldigt bra i psyket dvs är inte aggressiva värken mot andra hundar eller Mäniskor/ Barn. Mitt krav är att den som köper hundarna ska vara hund van och kunna ge valpen den kärlek den behöver. Vid leverans är valparna givetvis * Chippade * Avmaskade * Vaccinerade * Veterinär besiktade För intresse ring för att Mailen är lånad!!!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Amstaff Bluefawn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Amstaff / American Bully valp som är leverans klara snart. De föddes 15/1-14 och är leveransklar . Pappan är en American Bully som har stamtavla och Mamman är Amstaff. Båda föräldrarna är väldigt bra i psyket dvs är inte aggressiva värken mot andra hundar eller Mäniskor/ Barn. Mitt krav är att den som köper hundarna ska vara hund van och kunna ge valpen den kärlek den behöver. Vid leverans är valparna givetvis * Chippade * Avmaskade * Vaccinerade * Veterinär besiktade För intresse ring för att Mailen är lånad!!!
7 000 kr
Blocket.se

American bully valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Har 2 st valpar till salu kvar. 1 tik och 1 hane finns kvar. Hanen är den med vitt i ansiktet och tiken är hel blå. Valparna kommer vara veterinärsbesiktade chippade dolda-fel försäkrade vaccinerade Stamtavla i ukc Regelbundet avmaskade vana vid kloklippning och socialiserade. barn finns i hemmet. Båda föräldrarna finns i hemmet också. Leveransklara 21 november då de är 8 veckor gamla. Följ gärna oss på vå fb sida: bullies of sweden
20 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj