Quantcast
Till salu inom: ”

hankatt till parning säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker en trevlig Norsk skogskatt-hane(hankatt, hane, katt) med stamtavla som är redo för parning under våren/sommaren 2012 med vår trevliga Norska skogskatt-hona med stamtavla (katt, hona, katthona). Hör av dig! Vi söker med ljus och lykta! Vi vill gärna hyra (köpa tjänsten parning) en hane som inte är så stor, eftersom honan inte är mer än normalstor. Hör av dig gärna med stamtavla så vi vet om de är kompatibla! Tack på förhand.
Vi har en väldigt fin och tillgiven norsk skogskatt/perser vid namn Alice som är 1 1/2 år. Vi önskar para henne med frisk och trevlig långhårig hankatt. Kattungarna kommer att få växa upp i ett tryggt och kärleksfullt hem. Vi betalar 1500 kr för lyckad parning samt 200 kr/kattunge. Var parningen sker kommer vi gemensamt överens om, här hemma finns möjlighet till lugn miljö. Så har ni en hankatt som ni tror skulle passa som parningspartner till vår Alice är ni välkomna att höra av er. Skicka gärna bild på er katt.
Jättesocial och framåt kattkille tillgänglig för avel. Han charmar in sig hos de flesta och är glad i människor. Han är silver i pälsen och mycket ståtlig, stor med lång svans. Han har mycket Maine Coon i sig. Han har aldrig parats tidigare, så betalning sker efter parning (om den lyckats) 700:- tänkte jag för en parning. Skriv ett mail för intresse så kan vi pratas mer! :)
Hej Jag har en hona som är en blandning mellan maincoon och norskskogskatt. Hon är 1 år och 2 månader, lekfull, frisk och väldigt fin. Jag önskar en Maincoon hane för parning då hon beter sig och påminner mycket om Maincoon. Vi kan komma överens om pris eller om ni önskar en kattunge istället. Bor i Malmö men söker i Skåne området. Hör av er med beskrivning av er hankatt, bild och krav.