Quantcast
Till salu inom: ”

bmw r80 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

BMW R 80/7 1978 i fint bruksskick med ekerfälgar. Servad: Olja och filter Nya stötdämpare Omklädd sadel ( av sadelmakare ) Nya gasvajrar Nytt bakdäck Ny kopplingslamell Ny packbox i kardan Nya stötstångsrör och bussningar och i samband med detta nya toppackningar Veteranbesiktigad Helförsäkring/helår 520:- Skattebefriad Mätarställning 10800 mil Mobil 0708-346464 BMWR80/7 R80-7
Den har gått 6000 mil. Har haft den i 5 år och körde ca 400 mil med den. Själv importerad från Tyskland. Med tanken på åldern och att mätarställning bara är 5siffrig (ingen servicebok) så kan jag inte styrka milen på mätaren. Priset då. Har en ny lackade (lackeringsföretag) RS-kåpan inkl. ny ruta och packväskor 'city' (BMW original) liggandes (ej monterat)=25.000 kr. Som på korten=22.000 kr. OBS! Ingen prutmån alls! Är inte i behov av pengar! Bortrest över påsk. Mailar gärna.
Hej! Jag ärvde motorcykeln av min far, den har varit avställd ett bra tag och jag säljer den därför som renoveringsobjekt. Vet inte exakt allt som behöver göras på den, men bl.a. batteribyte, byte utav oljefilter, etc. Den är dammig och har stått stilla en bra tag nu. Jag säljer den emot högstbjudande+avhämtning. OBS! Priset som står är inte fastställt. Fler bilder kan skickas vid begäran. MVH Jesper
Nu säljer jag mitt projekt innan det har startat. Jag bytte till mig hojen utan att riktigt veta hur bra det skulle gå att strippa av kåpan på den för mitt custom bygge. Så vid närmare eftertanke och insikt hur mycket delar jag måste jaga, så har jag beslutat att kolla runt på en utan kåpa med kort hjulbas istället. Den är för fin för att bygga om. Någon annan får ta över den och bruka den som det var tänkt. BMW skall det va, inge annat. Billig försäkring (450 kr helförsäkrad) Allt fungerar, nya däck ingår (ej monterade). Nytt batteri (orginal). Ej besiktad i år.
Mc´n har jag haft sedan 1982. Den har gått många mil och fungerar än idag utan problem. Omborrning av cylindrar och byte till nya kolvar gjordes -99. Motorn går sedan dess fint efter ca tusen körda mil. Inget oljeläckage kan upptäckas. Den är veteran och original, så när som på Churchgatekåpan, som köptes hos Åke Ahlqvists på Friggagatan i slutet av 60-talet. Kåpan har med andra ord suttit på tidigare av mig ägda BMW-motorcyklar. Nu vill jag hitta en värdig köpare, som kan ta hand om min kära trotjänare. Jag har nämligen fått ont i min vänstra armbåge. Den trivs inte med körställningen.