Quantcast
Till salu inom: ”

bob dylan tavla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla Umeå

Umeå
Tavla

Gävle

Tidigare annonser till salu

Mitt namn är Tobias och jag har här lagt upp några av de tavlor jag målat. De är alla målade med akryl på canvasduk. Maila mig om du är intresserad av någon av dem. Ifall du har en egen idé på motiv så tar jag gärna beställningar! Gå in på min hemsida för att se alla mina tavlor på följande adress: www.tobiasliljeborg.tumblr.com Bild 1. Jimi Hendrix 116*89 cm Bild 2. Bob Dylan 100*50 cm Bild 3. For Sandra 100*80 cm Bild 4. Fight club 120*80 cm Med vänliga hälsningar Tobias Liljeborg Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tänkte kolla ifall någon är intresserad av dessa två tavlor som jag har gjort med hjälp av gamla hyllplan, t-shirts, färg och lite annat. På den ena tavlan ser vi Bob Dylan avnjuta en cigarett och på den andra ser vi Jim Morrison från the Doors posera. Båda tavlorna är ca 60x50 cm. Tavlorna går för 600 kronor styck eller högstbjudande! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stol i trä - 20 kr TavlaBob Dylan - 10kr Minibord - 10kr TV - 100kr TV-bänk - 20kr Hyllor - En för 200kr. Två för 20kr!!! Svart läderfotölj - 0 kr Lampor - 0 kr Drapperi - 0 kr Högtalare och subwoofer - 0 kr