Quantcast
Till salu inom: ”

bogserbåt säljes

Bogserbåten
F
Bogserbåten
F
Lilla Tråget
F
Värmlands län

Tidigare annonser till salu

6 st kiddy rides till salu 3500:- st. bilar båtar och motorcykel fullt fungerande. bogserbåten startar ej 2500:- Alla maskiner är välvårdade och har varit bra förvarade. Fungerar på 5kr. Kiddy rides är tillståndsbefriade. Paketpris för alla sex 15.000:- Byten kan föreslås med flipperspel arkadspel eller enarmad bandit . Jag är fullt medveten om att eventuella bytesmaskiner kan behöva tillstånd från lotteriinspektionen Patrik Tenn 073-7084353
Ingenjör / bogserbåt 2MT tillverkad vid kalmarverken 1971 Skrovet är isklassat och galvad in och utvändigt. Motor sex-cylindrig luftkyld diesel på 100 hk. 360 graders runtomsvängande drev dessutom fällbart som möjliggör propellerbyte vid vatten läge. Vikt 3500kg längd 7,3 m bredd 2,40 m djupgående 0,8 m Dragkraft fast lina på påle 10 kn ( 1t ) Maxfart 9,0 knop Specialkärra för denna båt ingår, höghastighetsdäck och två växlad vinch samt tiltfunktion. Objekten säljes till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Följ länken för mer info.
Säljer nu ett skrov som blivit stående. Tanken var att blästa och måla den men hittade en likadan fast renoverad så denna ska säljas. Det är en flottningbåt som är utrustad med bogserögla. Dieseltank i aktern, kedjestyrning, lister till dom blivande rutorna finns. Det satt tidigare en 2cyl fläktkyld Deutz i den men motorn är kasserad. Bra skrovtjocklek med bottenplugg Medföljer ett påbörjat båtvagnsbygge bestående av en gammal mercedes buss ram. Bud, men ej under 10000kr, annars så åker den på skoten för stålvärdet.
Riksantikvarieämbetet i samarbete med Arbetets museum, 2004 Trdhft. 240s. 650g. Rikt fotoillustrerad. Mycket fint skick. ISBN: 9172093250 Baksidestext: Tvätterimuseer, järnbruk, galeaser och skonerter, skofabriker, repslagerier, veteranjärnvägar, bogserbåtar, gjuterier och mentalvårdsmuseer. Det är några exempel på vad ett arbetslivsmuseum kan vara. Här berättas om människor, om deras liv och drömmar och om arbetets vardag, men också om maskiner och teknik som fanns på arbetsplatserna. I Sverige finns idag minst 1300 arbetslivsmuseer varav över 1000 presenteras i denna bok.