Allt till salu inom "modellbåtar till salu"

Sortering:
Tjörn
2 dagar

Vintage, Elutombordare, spä...

1 000 kr
Blocket.se
Nyköping
1 månader

Modellbåtar

100 kr
Blocket.se
1 månader

modellbåtar

6 500 kr
Blocket.se
Butik Västra Götalands län
14 år

Mr Bean 10 år - Del III

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Hobby  ·  Stockholm

Radiostyrd Båt Super G Från USA, bensin komplett

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Radiostyrd båt typ Super G komplett med radiostyrning. Båten har stor bensinmotor "Zenoah" och måtten är Längd: ca 1,3 m, Bredd: 37 cm (ser ut som en riktig Cigarette-båt). Farten är ca 45 mph (ca 80 mh/tim). Båten är köpt i USA och är en riktig hög kvaletativ modellbåt. Båten är bara körd några gånger och är i toppskick. Jag skickar med en extra propelleraxel och en ny brons propeller. Manualer/broschyrer skickas också med samt stand och ställa båten på. Kostade ca 10 000 kr då, nu slopas den för bara 1 900 kr! Ett fynd se bilder!
1 900 kr
Prylbanken.se
Hobby  ·  Botkyrka

Radiostyrd Båt Super G Från USA, bensin komplett

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Radiostyrd båt typ Super G komplett med radiostyrning. Båten har stor bensinmotor "Zenoah" och måtten är Längd: ca 1,3 m, Bredd: 37 cm (ser ut som en riktig Cigarette-båt). Farten är ca 45 mph (ca 80 mh/tim). Båten är köpt i USA och är en riktig hög kvaletativ modellbåt. Båten är bara körd några gånger och är i toppskick. Jag skickar med en extra propelleraxel och en ny brons propeller. Manualer/broschyrer skickas också med samt stand och ställa båten på. Kostade ca 10 000 kr då, nu slopas den för bara 2 500 kr! Ett fynd se bilder!
2 500 kr
Prylbanken.se
Hobby  ·  Botkyrka

Radiostyrd Båt Super G Från USA, bensin komplett

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Radiostyrd båt typ Super G komplett med radiostyrning. Båten har stor bensinmotor "Zenoah" och måtten är Längd: ca 1,3 m, Bredd: 37 cm (ser ut som en riktig Cigarette-båt). Farten är ca 45 mph (ca 80 mh/tim). Båten är köpt i USA och är en riktig hög kvaletativ modellbåt. Båten är bara körd några gånger och är i toppskick. Jag skickar med en extra propelleraxel och en ny brons propeller. Manualer/broschyrer skickas också med samt stand och ställa båten på. Kostade ca 10 000 kr då, nu slopas den för bara 1 200 kr! Ett fynd se bilder!
1 200 kr
Prylbanken.se
Övrigt  ·  Jönköping

Motorbåt, halvbyggd

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer jag min båt, som inte är färdigbyggd, eftersom jag inte har tid eller ork att göra den färdig på grund av hälsoskäl. Skrovet är uppbyggt på spant med plyfa som bordläggning. Längd: 6,5 m. Den står på en specialbyggd trailer, som kostade 4000:-kr. Övrigt material har kostat åtskilliga tusenlappar, samt nedlagd arbetstid. Modellbåten är 0,8 m, och medföljer som förebild. Jag hoppas någon snickarkunnig person kan bygga klart båten, med modellbåten som förebild. Eller efter eget önskemål. En kul uppgift för den som är kreativ. Priset för modellbåt, trailer och båtskrov är 4700:- kr.
4 700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Modellbåtar racing med octurapropeller

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Två modellbåtar med octurapropellar, radiostyrda. Även ytterligare fyra octura propellrar. Racingbåt 1 - blå. Motor: OPS 3,5 kubik Octurapropeller i brons Servo ingår. Obetydligt använd. Pris: 600 kr Racingbåt 2 - vit och blå Aldrig använd. Färg: Vit och blå Motor: Picko 7,5 kubik Octurapropeller i brons Servo ingår. Pris: 900 kr Finns ytterligare 4 octurapropellrar i brons. Polerade och slipade. X457, 2,2, 1760 och 1450. Pris: 700 kr för alla fyra.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj