Allt till salu inom "bokstöd ikea"

Sortering:
Spjälsängar
Göteborg
Idag

Spjälsängar Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Vintage teak
Katrineholm
23 dagar

Vintage teak Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Bokstöd
Solna
3 månader

Bokstöd Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Pil Bokstöd
Butik

Pil Bokstöd

149 kr
NYTT Funstuff.se

Tidigare annonser till salu

Möbler och Heminredning  ·  Norrköping

Snyggt skrivbord/databord med kontorsstol

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Detta snygga skrivbord kommer från Ikea. Färgen är ek och det har en löstagbar glasskiva som skyddar själva bordsskivan. Förvaringshyllor, magnettavla och ett praktiskt tidningsställ sitter ihop som en avtagbar egen del. Det fungerar suveränt att använda som databord då det är gott om plats för skrivare bl.a. Bokstöden högst upp är också avtagbara. Bredd: 140 cm Djup: 74,5 cm Höjd utan hylla: 76 cm, med hylla: 165 cm. Kontorsstolen har reglerbar höjd och reglerbart ryggstöd. Svart sittdyna och coolt leopardtyg.
600 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Tyresö

Skrivbord barn björk IKEA

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fint skrivbord för den lilla ytan med bra förvaring och plats för dator. Mått: Bredd 120 cm , höjd 165 cm och djup 50 cm Inköpt på IKEA för något år sedan. Utdragshylla för tangentbord, magnettavla och bokstöd på översta hyllan. Björk/vitt. Skicket är fint med några små märken i framkanten på skivan. Transport kan ordnas i Stockholm mot extra betalning
500 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Härryda

IKEA bokhylla / väggförvaring

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
IKEA bokhylla / väggförvaring för montering på vägg så det blir fritt under på golvet. Monteras hängande på väggen med en skena som skruvas högst upp på väggen. Består av totalt 8st hyllplan 80cm breda varav 6st är 29cm djupa och 2st är 36cm djupa, 1 av de djupa hyllplanen är utdragbart. Totalbredd 165cm, höjd 196cm. 8st bokstöd ingår som kan fästas valfritt på hyllplanen.
300 kr
Blocket.se

Praktiskt IKEA skrivbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer mitt skrivbord inköpt på IKEA för ett par år sedan. Använt men inte utslitet (någon repa på själva skrivbordsytan). - Skrivbordet är väldigt praktiskt och anpassningsbart, överdelen är enkelt avtagbar och har inbyggd whiteboard (magneter och tavelsudd medföljer), två flyttbara hyllplan och 6 st flyttbara bokstöd på översta hyllan. allt medföljer självklart. - plats för stationär dator och utdragbar skiva för t.ex tangentbord. kommer ej ihåg exakt inköpspris, men motsvarande modell kostar idag över tusenlappen på IKEA. Säljer det nu för 400 kr. kollar oftast mejlen flera gånger dagligen.
400 kr
Blocket.se

Skrivbord Mikael bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Mikael barnskrivbord från Ikea. Plats för stationär dator med utdragsskiva för tangentbord, whiteboardtavla som är magnetisk. Båda i mycket bra skick. Höjd skrivbordsdel 76cm Höjd total med bokstöd 181cm Bredd 104cm Djup 50cm
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj