Quantcast
Till salu inom

"bord för skrivare säljes"

Tyresö
Igår

13552

5 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

IKEA JÄRVFJÄLLET - Kontorsstol

1 200 kr
Blocket.se
Igår

Micke skrivbord

50 kr
Blocket.se
Butik Ystad
4 dagar

KONKURSAUKTION: Kontorsmöbler

200 kr
Blocket.se
Umeå
6 dagar

Datorbord/Skrivbord

500 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Kökbord+ barstolar

600 kr
Citiboard
Västerås
Igår

GLASBORD

70 kr
Citiboard
Butik

Brother QL-810W

1 690 kr
NYTT CDON.COM
Butik

Brother DCP-L8410CDW

4 979 kr
NYTT CDON.COM
Butik

Linksys LGS105

249 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Stationära datorer  ·  Växjö

Komplett dator paket

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Jag säljär min data i nyskick med alla tillbehör. Data bord köpt på jusk för 2 år sedan, 22 tums skärm från siemens, mus, tangentbord, ljud från logitech, webb kamera från logitech, skrivare dell. En data som är perfekt att surfa och spela. Lite om datorn: Den är en HP Pavilion med Windos Vista Hom Premium. Hårdisk 360 GB, Ram minne 2 GB men det går att sätta 4 GB, Processor 2,60 GHz, Grafik kort DDR2 1gb med HDMI uttag som har kostat 1 000:- Säljs bara PAKET eller kan byta med bärbar data. Allt är orginall Ring för mer infå: Helst eftermidagar
4 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Uppsala

Galant, skrivbord, höj och sänkbart, Ikea

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer ett stort skrivbord, vänsterböjt. Det får plats med båda dator, skrivare mm och bra med utrymme för att arbeta. Bordet är använt men i helt ok skick. Ekfaner. All elektronik finns med så för den händige kan bordet höjas och sänkas. Vi har inte använt den funktionen på länge, så jag vet inte om den fungerar. Men går med all säkerhet att fixa. Pris 800 kr och om så önskas ingår en blå gammal använd men skön kontorsstol från Skatteverket i Tierp :-)
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Finaste kontoret i Gamla stan

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill du sitta med ett gäng frilansare i Gamla stan? Vi har en ledig plats i vår alldeles nyfixade lokal. Två konferensrum ingår. Här sitter filmare, språkvetare, projektledare och livräddare. Huset ligger vid det lilla torget Brända tomten, med ett kafé som har uteservering under den stora kastanjen. Huset har en stor terass på taket med bord, stolar och grill, som vi använder flitigt mellan april och september. Pris 3500/månad. El och bredband ingår. Bra skrivare och kopiator finns att ansluta sig till. Platsen är ledig omgående, eftersom en i gänget ska byta verksamhet och lokal.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Skrivbord - dataskrivbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Bra dataskrivbord i furu med utdragbar skiva för tangentbordet och med utdragbar skiva i högra skåpet för scanner eller skrivare. Förutom de två underskåpen med två lådor finns tre små praktiska lådor uppe på bordet för mindre saker ss pennor etc. Mått: Längd 155 cm Bredd 60 cm Höjd 102 (inkl överdelen som är avtagbar) Skrivbordet är snyggt i furu, men kan med fördel målas om man föredrar annan färg. Skrivbordet finns i Nacka och ska säljas pga flytt, så om du är intresserad – ring direkt!
600 kr
Blocket.se

Datorhörna i björk av hög kvalitet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Min gamla trotjänare säljes. Tyvärr ryms bordet inte längre efter flytt till ny lägenhet. Bra med förvaringsutrymme med många hyllplan. Utdragbar skiva för tangentbord och mus, samt ett praktiskt utdragbart hyllplan för exempelvis skrivare/scanner. Detta datorbord har några år på nacken men är av hög kvalitet och fortfarande i bra skick. Det finns en del märken från muggar på hörnskivan och jag rekommenderar eventuell köpare att sandpappra bort dem. Då har man gjort en väldigt bra deal. Pris kan eventuellt prutas något vid snabb affär. Datorhörnan hämtas i Bromma.
800 kr
Blocket.se