Quantcast
Till salu inom: ”

bord för skrivare säljes

Skrivare

Helsingborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Jag säljär min data i nyskick med alla tillbehör. Data bord köpt på jusk för 2 år sedan, 22 tums skärm från siemens, mus, tangentbord, ljud från logitech, webb kamera från logitech, skrivare dell. En data som är perfekt att surfa och spela. Lite om datorn: Den är en HP Pavilion med Windos Vista Hom Premium. Hårdisk 360 GB, Ram minne 2 GB men det går att sätta 4 GB, Processor 2,60 GHz, Grafik kort DDR2 1gb med HDMI uttag som har kostat 1 000:- Säljs bara PAKET eller kan byta med bärbar data. Allt är orginall Ring för mer infå: Helst eftermidagar
Säljer ett stort skrivbord, vänsterböjt. Det får plats med båda dator, skrivare mm och bra med utrymme för att arbeta. Bordet är använt men i helt ok skick. Ekfaner. All elektronik finns med så för den händige kan bordet höjas och sänkas. Vi har inte använt den funktionen på länge, så jag vet inte om den fungerar. Men går med all säkerhet att fixa. Pris 800 kr och om så önskas ingår en blå gammal använd men skön kontorsstol från Skatteverket i Tierp :-)
Vill du sitta med ett gäng frilansare i Gamla stan? Vi har en ledig plats i vår alldeles nyfixade lokal. Två konferensrum ingår. Här sitter filmare, språkvetare, projektledare och livräddare. Huset ligger vid det lilla torget Brända tomten, med ett kafé som har uteservering under den stora kastanjen. Huset har en stor terass på taket med bord, stolar och grill, som vi använder flitigt mellan april och september. Pris 3500/månad. El och bredband ingår. Bra skrivare och kopiator finns att ansluta sig till. Platsen är ledig omgående, eftersom en i gänget ska byta verksamhet och lokal.
Bra dataskrivbord i furu med utdragbar skiva förtangentbordet och med utdragbar skiva i högra skåpet för scanner eller skrivare. Förutom de två underskåpen med två lådor finns tre små praktiska lådor uppe på bordet för mindre saker ss pennor etc. Mått: Längd 155 cm Bredd 60 cm Höjd 102 (inkl överdelen som är avtagbar) Skrivbordet är snyggt i furu, men kan med fördel målas om man föredrar annan färg. Skrivbordet finns i Nacka och ska säljas pga flytt, så om du är intresserad – ring direkt!
Hej! Säljer ett toppen bra skrivbord!! Med många bra hyllor mm. Säljer pga att jag köpt ett nytt. Iläggs skiva för tangentbord du kam dra ut. Hylla för skrivare. Låda där du har bra förvaring. Höjd: 76cm Bredd: 150cm Djup: 73cm. 77cm med utdraget tangentbords skiva. Hör gärna av dig via mail eller telefon. Seriöst intresse endast. Hämtas i Vänersborg .