Quantcast
Till salu inom: ”

bord med 6 skinnstolar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cabby 800 LT
F
Kristianstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Köksbord i massivt trä säljes. (se bilder) Stolarna kommer på köpet vid snabb affär(innan söndag) Pris kan diskuteras vid snabb affär! Bordet och stolarna är köpta på The One Bordets storlek är 200 cm långt 100 cm bred 77 cm högt
Sääljer nu mitt bord i valnöt med tillhörande 6 stycken (fusk) skinnstolar på snurrfot. Inköpt våren 2011 men blev lite för stort hemma hos mig. 180*95 stort, finns också en tillhörandetilläggsskiva som hakas på i änden av bordet. Bordet är knappt använt och i mycket fint skick! Vaxolja till bordet följer också med. Hör av er via telefon eller mejl. Då jag jobbar oregelbundna tider så prata gärna in ett meddelande om ni ringer. Annars går det bra att mejla då jag läser den ofta.
6 st fina skinn stolar utan bord säljes de är köpta på svenska hem o kostade typ 3500 för 6 stolar jag säljer nu alla för 500 kr de finns i Enköping kom o titta på dem! Ring gärna då jag ej kollar mailen så ofta! DEt finns dock 6 stolar men jag tog bara kort på två men alla ser lika ut ngn kan vara lite sliten pga jag har katt annars fint skick! Max 2 år gamla o inte använda mycket!
Ett stort mahogny mat bord av hög kvalite med två iläggskivor med 6 skinn stolar ek i ben. Bordet mått:är 255cm med 2 iläggskivor.210cm med en iläggskiva.160cm utan iläggskiva alltså man kan göra det till olika mått enlig önskemål och behov.man kan ha minst 10 stolar vid bodet. bordet och stolarna är använda.men bordet var hela tiden täckt av glas skiva där för ser fräch ut och har kostat flera tusen kronor.stolarna ser ganska bra ut med normal slitage se bilden. Priset för allt:1650kr Maila inte ring istället på teln:0735837775.
Hej, Vi ska nu sälja våra bord och stolar. Vi har 2 olika köksbord med 6 skinn-stolar. Sedan har vi även ett soffbord med glas som också är till salu. Priser: Soffbordet med glas - 1500 kr. Köksbord med skinnstolar - 3000 kr. vi har 2 olika köksbord som man kan välja mellan. Alla möblerna kan köpas separat om så önskas. Vid snabba affärer kan priset diskuteras något..