Quantcast
Till salu inom: ”

ljusterö bord 6 stolar mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer

Göteborg
Möbler

Örebro
Köpes

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljusterö matbord i massiv ek med 8 stolarBord och stolar är köpta på Mio hösten 2010. Bordet är oljat 2 gånger och är i fint skick. 6 stolar är använda och i normalt slitage och 2 finns i kartong och är helt oanvända. Extra tygklädsel finns, aldrig använda. För mer info kan man söka på bord och stol på www.mio.se Ljusterö Matbord Längd: 180 cm Bredd: 90 cm Höjd: 75 cm Stol Resö Bredd: 48 cm Höjd: 100 cm Djup: 58 cm Sitthöjd: 46 cm Klädsel: Läderimitation Extra tygklädsel som är svartmelerad.
"Ljusterö" matbord i oljad massiv ek och 6 st "Resö" ekstolar med brun läderimitation + extra tygklädsel (inköpta på Mio) säljes då vi efter flytt har för litet utrymme. Bordets mått: L 180, B 90 och H 75 Stolarnas mått: B58, D 46 och H 100 Bordet har ett litet (0,5 cm i diameter) jack och det saknas en kloss på ena sidan, men annars snyggt och välvårdat. Bordet kan enkelt putsas och oljas in vilket vi har gjort en gång. Nypris 6990 kr. Säljes för 3800 kr.
Säljer 6 stolar från Mio. De är helt nya och har inte packats upp från kartongen. Anledningen till att vi säljer dem är att vi köpte ett bordMio och stolarna ingick. Men eftersom vi redan hade köpt andra stolar behöver vi inte dessa. Bilden på stolarna är hämtad från Mios hemsida.
Ljusterö Matgrupp Oljad massiv ek 6 stolar Nick svart skinnimitation L 200, B 100, H 75 Bra skick. Svarar på alla mail.