Quantcast
Till salu inom: ”

bord 6 stolar valnöt säljes

Matgrupp

Svedala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer 6 stycken stolar enligt bild (yta i valnöt), kan vara säkerligen vara de som kommer från mio eller dylikt, skicket är varierande men ytorna på de flesta stolar är riktigt bra. Dock så kan benen tendera att åka isär lite på några av stolarna, men detta kan säkert justeras, de går fortfarande att sitta på. :) P.g.a felen och att jag vill få plats så säljer jag dessa väldigt billigt. Obs!: Om ni hittar stolar med fina ytor men lite sämre ben så är det lätt att byta plats på ben och sitsar mellan olika stolar, då kan ni kanske få ihop 4 stolar i fullgott skick, jag skickar med verktyget.
Säljer nu vårat Moa matbord från Mio med 6 stolar samt en tilläggskiva. Bordet är precis nyoljat och ser nytt ut. Tilläggskiva följer med, den är använd en gång tror jag (nypris 695:-) Stolarna har avdragsbar klädsel som går att tvätta i tvättmaskin. Tror även man kan köpa ny klädsel på MIO fortfarande till dessa stolar, detta bör dock kontrolleras med MIO om man nu hade tänkt göra det. Mått på bordet är 180x100 Tilläggskivan är 50x100 Nypris på allt ca: 12 000:- Säljes nu för 5200:- Finns i Nacka.
På grund av flytt till mindre lägenhet säljer jag nu mitt matsalsbord Knightsbridge med 4 stolar och 2 karmstolar. Gruppen är mycket välvårdad, utförandet är i valnöt, och med stolsitsar i cremefärgat tyg, med svagt, svagt rosa inslag. Bordets mått är 160 cm*105 cm, det finns 2 iläggsskivor till på 40 cm st, alltså maxlängd 240 cm. Jag har alltid haft i bägge iläggsskivorna, vilket gör att det inte finns någon färgskillnad. Har också alltid haft heltäckande duk på, så inga fläckar..... Inköpt på Tibergs möbler i Mariestad - nypris 19000:- Nu 6000:- prutat och klart. Kontakta mig per telefon kvällar och helger för visning på 0737-008514.
Fint bord i valnöt tillsammans med 6 stolar säljes till bra pris. Bordet är 96,5 cm brett och 168 långt men kan bli upp till 238 cm långt. Det har två inbyggda skivor på 35 cm var. Det är mycket enkelt att fälla upp skivorna. Väljer man att öppna bordet med endast en skiva blir det 203 cm, och öppnar man det fullt ut blir det 238 cm. Bordet har några repor annars är det toppenfint. Och stolarna ingår i priset.
Nu är det dax att förnya mitt hem så jag säljer mina nuvarande köks möbler. Köks bord i äkta valnöt samt 6 stolar köpta från MIO. Möblerna är köpa för ca 4 år sedan. NYPRIS 25.000:- 4 stolar är i nyskick 2 st är det repor på. bordet kan lackas om, jag kan göra det eller om ni själva vill göra det, för övrigt i mycket fint skick. Möblerna hämtas av köparen. Nås via mail sedan ringer jag tillbaka.