Quantcast
Till salu inom: ”

bord med lejontassar säljes

Ute Möbler

Falkenberg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga flytt och då vi inte har användning av detta köksbord med stolar mer så säljes dom nu i äldre bra skick. Allt i bra skick, dock så finns det "ljusa fläckar" på bordet som man säkert kan ta bort med något medel, har inte engagerat oss i det. Hämtas i Aplared,utanför Borås. Billigare vid snabb affär OBS! Vi flyttar 22 juli, hämtning sker innan det.
Bord och åtta stolar. Vitmålade med lätt grå patinering. Stolarna med vackert rundad rygg och medlejontassar. Fyra av stolarna är lite större och har en stjärna i ryggen. Alla behöver kläs om eller ha nya överdrag på sistsarna. Jag har själv haft avtagbara tvättbara överdrag på dem. Bordet är 115 cm brett och är utan skivor helt runt. Vacker board, snäckmönster och lejontassarbordet. Tre iläggsskivor som är 60 cm breda hör till. Visst slitage på skivorna. En ommålning av skivan kanske behövs, men i övrigt är möbeln i gott skick.
Två vackra möbler från 1930 talet av samma modell. Säljes tillsammans för 1700 eller var för sig med 1000 kr för skänken och 800 kr för bordet. Skänk för förvaring med måtten 115 cm hög, 153,5 cm bred och 44 cm djup. Tre hyllplan. Dörrar med lås. Vacker träarbete som utsmyckning. Ben medlejontassar. 1000 kr. Matsalsbord med måtten 75 cm hög, och medbordsskiva 80 x 129,5 cm. Liten skada finns på bordsskivan. Ben med lejontassar. 800 kr.
Skänk: 30-40 talsskänk med "lejontassar" till ben Pris 500,- eller högstbjudande ------------------------------------------------- Soffor: 2 stycken 3-sitssoffor Rosa plyschtyg, inga fläckar, sittskön med bra stoppning Pris 500,- per styck (båda 800,-) ...eller högstbjudande ------------------------------------------------- Bord i ljust träslag: Designbord med liten skada på skivan Avlastningshylla finns under Pris 500,- eller högstbjudande ------------------------------------------------- Bord i mörkare träslag: Teakbord i 50-talsstuk Det finns ett fyrkantigt (se bilden) samt ett rektangulärt Pris 400,- styck eller högstbjudande
Hej, Sedan jag flyttade till Göteborg för att studera har mina fina möbler blivit kvar hemma hos mina föräldrar och nu är dem till salu. Fransk dansk spegel 250kr Köksskåp 150kr (Nyklädd kista med vitt och blårandigt innertyg SÅLD!) (Klassiskt lejontass bord SÅLT!) Spegeln och kökskåpet säljes nu tillsammans i ett bra paketpris eller var för sig, enligt överrenskommelse! 350 i paketpris. Mvh, Ida