Till salu inom

"bord med lejontassar säljes"

Sundbyberg
Idag

Bortskänkes kista och soffbord

Blocket.se
Lund
3 dagar

Vintage Ek matsalsbord inkl...

5 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
5 dagar

Pianopall, taburett, fotpal...

600 kr
Blocket.se
Solna
6 dagar

Retro och antik möbler

300 kr
Blocket.se
Falun
11 dagar

Äldre vackra stolar & bord...

500 kr
Blocket.se
Flen
13 dagar

Otroligt vackert skrivbord...

4 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Grythyttan i teak

16 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Matgrupp/utemöbler

3 500 kr
Blocket.se
Hammarö
Idag

Äldre Glasbord /Soffbord me...

800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Älvsborg

Köksbord med 4 stolar ("Lejontassar")

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Pga flytt och då vi inte har användning av detta köksbord med stolar mer så säljes dom nu i äldre bra skick. Allt i bra skick, dock så finns det "ljusa fläckar" på bordet som man säkert kan ta bort med något medel, har inte engagerat oss i det. Hämtas i Aplared,utanför Borås. Billigare vid snabb affär OBS! Vi flyttar 22 juli, hämtning sker innan det.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Vacker matmöbel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bord och åtta stolar. Vitmålade med lätt grå patinering. Stolarna med vackert rundad rygg och med lejontassar. Fyra av stolarna är lite större och har en stjärna i ryggen. Alla behöver kläs om eller ha nya överdrag på sistsarna. Jag har själv haft avtagbara tvättbara överdrag på dem. Bordet är 115 cm brett och är utan skivor helt runt. Vacker board, snäckmönster och lejontassar på bordet. Tre iläggsskivor som är 60 cm breda hör till. Visst slitage på skivorna. En ommålning av skivan kanske behövs, men i övrigt är möbeln i gott skick.
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Skänk och bord ca 1930-tal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Två vackra möbler från 1930 talet av samma modell. Säljes tillsammans för 1700 eller var för sig med 1000 kr för skänken och 800 kr för bordet. Skänk för förvaring med måtten 115 cm hög, 153,5 cm bred och 44 cm djup. Tre hyllplan. Dörrar med lås. Vacker träarbete som utsmyckning. Ben med lejontassar. 1000 kr. Matsalsbord med måtten 75 cm hög, och med bordsskiva 80 x 129,5 cm. Liten skada finns på bordsskivan. Ben med lejontassar. 800 kr.
1 700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Skänk, soffor och diverse rumsbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Skänk: 30-40 talsskänk med "lejontassar" till ben Pris 500,- eller högstbjudande ------------------------------------------------- Soffor: 2 stycken 3-sitssoffor Rosa plyschtyg, inga fläckar, sittskön med bra stoppning Pris 500,- per styck (båda 800,-) ...eller högstbjudande ------------------------------------------------- Bord i ljust träslag: Designbord med liten skada på skivan Avlastningshylla finns under Pris 500,- eller högstbjudande ------------------------------------------------- Bord i mörkare träslag: Teakbord i 50-talsstuk Det finns ett fyrkantigt (se bilden) samt ett rektangulärt Pris 400,- styck eller högstbjudande
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Fransk-dansk spegel i lantlig stil

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, Sedan jag flyttade till Göteborg för att studera har mina fina möbler blivit kvar hemma hos mina föräldrar och nu är dem till salu. Fransk dansk spegel 250kr Köksskåp 150kr (Nyklädd kista med vitt och blårandigt innertyg SÅLD!) (Klassiskt lejontass bord SÅLT!) Spegeln och kökskåpet säljes nu tillsammans i ett bra paketpris eller var för sig, enligt överrenskommelse! 350 i paketpris. Mvh, Ida
350 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj