Quantcast
Till salu inom: ”

bordsvävstol glimåkra victoria säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bordsvävstol Glimåkra Victoria som ny, inte använd många gånger. Säljes med bordsstativ. Victoria är en nätt vävstol som är lätt att flytta även med väven uppsatt. Den har en invändig bredd på 70 cm och går utmärkt att använda till de flesta vävtekniker på fyra skaft. Skälvändningen på Victoria sker med handmanövrerade spakar. Spakarna låses när skälet är öppet och händerna blir fria till skyttling o.s.v. Vävbredden 70 cm är idealisk för att väva dukar, löpare, schalar eller enklare konstväveri. Nypriset ligger på 5500:- utan bordsstativ. Jag skickar även med tillbehör till vävstolen, tex skyttlar, spolställningar och vävkammar. Hör av er för fler bilder eller info. Jag har även en bordsvarpa samt vävgarner om intresse finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bordsvävstolen Victoria är en Svensk nätt vävstol som är lätt att flytta även med väven uppsatt. Den har en invändig bredd på 70 cm och går utmärkt att använda till de flesta vävtekniker på fyra skaft. Skälvändningen på Victoria sker med handmanövrerade spakar. Spakarna låses när skälet är öppet och händerna blir fria till skyttling o.s.v. Victoria kan utrustas med trampor och golvstativ. Vävbredden 70 cm är idealisk för att väva dukar, löpare, schalar eller enklare konstväveri. Vävbredd Bordsyta Höjd 70 cm 82x82 cm 65 cm Nypris ca 6500 kr. Hämtas i Årsta, Stockholm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Liten behändig bordsvävstol i mycket gott skick. Benställning ingår i priset. Kontakt via telefon 070-6820436.
Glimåkras bordsvävstol Victoria med stativ. Vävbredd 70 cm, bordsmått 82x82 cm, 4 skaft. Tillbehöe: skyttlar,, solv, spännare mm.
Julklappstips till den som är sugen på att väva egna dukar och löpare i garn eller tunna trasor! På grund av tidsbrist säljer jag nu 2 vävstolar. Den ena är en bordsvävstol som heter Victoria och tillverkas av Glimåkra. Jättefin! Vävbredd 70 cm. 4 skaft o 4 trampor. Bordsytan är 82 x 82 cm Som tillbehör har jag även golvstativ som ingår i priset. Vävstolen kan användas antingen genom handmanövrering eller med trampor, det väljer man själv. Har man knepigt med att trampa kan man istället använda händerna. En vävsked ingår. Vävstolen har alla delar men du får köpa till lite spröten och pinnar. Nypriset inkl. trampor och golvstativ är runt 7500 kr, du får den NU för 1900 kr. Fotot är från Glimåkras hemsida. Jag har även en bordsvävstol som tar lite plats och är lätt att flytta på då den inte är tung. Vävbredden är 35 cm och maxmått utvändigt är ca. 45 x 62. Maxhöjd är ca 40 cm. Denna vävstol kan passa alla med vävintresse och man väver fina löpare och smådukar. En vävsked som sitter i vävstolen medföljer. Snören är en färskvara så det följer inte med. Pris 750 kr och du får det som bilden visar, jag tror att den är komplett.