Allt till salu inom "bordsvävstol glimåkra victoria"

Sortering:
hästböcker 5 st paket
Idag

hästböcker 5 st paket

100 kr
Blocket.se
Victoria Beckham
Växjö
Idag

Victoria Beckham

900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sömnad och Symaskiner  ·  Vetlanda

Bordsvävstol Glimåkra Victoria

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Bordsvävstol Glimåkra Victoria som ny, inte använd många gånger. Säljes med bordsstativ. Victoria är en nätt vävstol som är lätt att flytta även med väven uppsatt. Den har en invändig bredd på 70 cm och går utmärkt att använda till de flesta vävtekniker på fyra skaft. Skälvändningen på Victoria sker med handmanövrerade spakar. Spakarna låses när skälet är öppet och händerna blir fria till skyttling o.s.v. Vävbredden 70 cm är idealisk för att väva dukar, löpare, schalar eller enklare konstväveri. Nypriset ligger på 5500:- utan bordsstativ. Jag skickar även med tillbehör till vävstolen, tex skyttlar, spolställningar och vävkammar. Hör av er för fler bilder eller info. Jag har även en bordsvarpa samt vävgarner om intresse finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Stockholms län

Vävstol Glimåkra Victoria 70 cm bordsmodell

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bordsvävstolen Victoria är en Svensk nätt vävstol som är lätt att flytta även med väven uppsatt. Den har en invändig bredd på 70 cm och går utmärkt att använda till de flesta vävtekniker på fyra skaft. Skälvändningen på Victoria sker med handmanövrerade spakar. Spakarna låses när skälet är öppet och händerna blir fria till skyttling o.s.v. Victoria kan utrustas med trampor och golvstativ. Vävbredden 70 cm är idealisk för att väva dukar, löpare, schalar eller enklare konstväveri. Vävbredd Bordsyta Höjd 70 cm 82x82 cm 65 cm Nypris ca 6500 kr. Hämtas i Årsta, Stockholm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 600 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Håbo

Glimåkra bordsvävstol Victoria inkl stativ

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Idag
Liten behändig bordsvävstol i mycket gott skick. Benställning ingår i priset. Kontakt via telefon 070-6820436.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Bordsvävstol Victoria

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Glimåkras bordsvävstol Victoria med stativ. Vävbredd 70 cm, bordsmått 82x82 cm, 4 skaft. Tillbehöe: skyttlar,, solv, spännare mm.
100 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Värmdö

Liten bordsvävstol och Victoria vävstol

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Julklappstips till den som är sugen på att väva egna dukar och löpare i garn eller tunna trasor! På grund av tidsbrist säljer jag nu 2 vävstolar. Den ena är en bordsvävstol som heter Victoria och tillverkas av Glimåkra. Jättefin! Vävbredd 70 cm. 4 skaft o 4 trampor. Bordsytan är 82 x 82 cm Som tillbehör har jag även golvstativ som ingår i priset. Vävstolen kan användas antingen genom handmanövrering eller med trampor, det väljer man själv. Har man knepigt med att trampa kan man istället använda händerna. En vävsked ingår. Vävstolen har alla delar men du får köpa till lite spröten och pinnar. Nypriset inkl. trampor och golvstativ är runt 7500 kr, du får den NU för 1900 kr. Fotot är från Glimåkras hemsida. Jag har även en bordsvävstol som tar lite plats och är lätt att flytta på då den inte är tung. Vävbredden är 35 cm och maxmått utvändigt är ca. 45 x 62. Maxhöjd är ca 40 cm. Denna vävstol kan passa alla med vävintresse och man väver fina löpare och smådukar. En vävsked som sitter i vävstolen medföljer. Snören är en färskvara så det följer inte med. Pris 750 kr och du får det som bilden visar, jag tror att den är komplett.
750 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj