Till salu inom

"borrigg säljes"

Butik Hagfors
2 dagar

Ombyggnadsats Avgasrening -...

Blocket.se
Butik Jönköping
3 dagar

Avgasreningsproblem / AdBll...

Blocket.se
Butik Herrljunga
5 dagar

Borrigg Vermeer D100X120II...

312 500 kr
Blocket.se
Lindesberg
4 dagar

Brunnsborrnings utrustning

1 kr
Blocket.se
Värmdö
10 dagar

Borrmast

210 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Transport  ·  Dalarnas län

Tamrock Scout 600 Borrigg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Dieselvärmare, Centralsmörjn, Vinsch, Stödben, Radiostyrning, Borrslip, 2270 slagverkstimmar, 8st borrkronor samt 5 st borrstänger, Inga väsentliga anm. Provstartad och går bra, borraggregat ej provkört. Div oljefukt finns. Något sliten i undervagn en bandplatta trasig. Inga väsentliga anm. Maskinen är i normalt skick med tanke på ålder och timmar.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-12-08 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
637 500 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Täby

Söker kompressorer 20-35 bar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Jag har i stort sätt Sålt allt begagnat som jag haft inne hos oss. Nu söker jag nya objekt som vi kan förmedla utomlands. Kompressorer Borriggar Lastbilar Hör gärna av dig så tittar jag på det , och värderar det. Just nu söker vi omgående en Kompressor på allt mellan 22-30 bar , kunden vill ha Atlas. Ring mig så träffas vi eller skicka bilder på det du vill göra av med. Prata med Tobbe
0 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Täby

Cmv k 600 a

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Denna lastbils monterade borrigg som är från -88 och har 5000 tim är i mycket gott skick. CMV K 600 A On Truck Mercedes 4x4 Pull 10Ton Torque 600Kgm Max depth: 200m Pump Nenzi 200 lt. (engine Deuz) Pump foam Double Clamp unscrewer 300mm Priset : 110,000 Euro + frakt Är detta av intresse för dig , så säg till genom att ringa mig 070-9561322 Jag fixar med resan för oss, du betalar din egen resa.
0 kr
Blocket.se

Beg Borriggar mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi vill önska er hjärtligt välkomna till vår bakgård, där vi tror du kommer tappa hakan. Du har aldrig sett maken i sverige tidigare. Det finns ingen i landet som kan täcka de område och utrustning som vi kan. Låt bilderna tala sitt klara språk. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss. Så skall vi säkert hitta det begagnade maskin eller tillbehör du behöver. Pro-Flex är inte rodret i din affär , utan seglet som hjälper dig fram! Hjärtligt välkommen Önskar Tobbe och personalen.
0 kr
Blocket.se
Bygg och hantverk  ·  Gotlands län

Maskin och Smide

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
GETAB AB. Vi utför maskin och smidesarbeten, cad-ritning, Service, reparationer och ombyggnationer på lastbilar entreprenadmaskiner jordbruksmaskiner borriggar kompressorer mm. Svarvning, Fräsning och hydraulik arbeten. Grindar, Trappor och räcken gör vi efter önskemål. Vi har även jour kvällar och helger, och utför mindre svetsjobb och reparationer ute på plats om det är svårt att komma till verkstaden. Vi har Heta-arbeten, Svetsare med licens, Maskin ingenjör och alla med god kompetens och många års erfarenhet inom branschen.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj