Quantcast
Till salu inom: ”

borrigg säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har i stort sätt Sålt allt begagnat som jag haft inne hos oss. Nu söker jag nya objekt som vi kan förmedla utomlands. Kompressorer Borriggar Lastbilar Hör gärna av dig så tittar jag på det , och värderar det. Just nu söker vi omgående en Kompressor på allt mellan 22-30 bar , kunden vill ha Atlas. Ring mig så träffas vi eller skicka bilder på det du vill göra av med. Prata med Tobbe
Denna lastbils monterade borrigg som är från -88 och har 5000 tim är i mycket gott skick. CMV K 600 A On Truck Mercedes 4x4 Pull 10Ton Torque 600Kgm Max depth: 200m Pump Nenzi 200 lt. (engine Deuz) Pump foam Double Clamp unscrewer 300mm Priset : 110,000 Euro + frakt Är detta av intresse för dig , så säg till genom att ringa mig 070-9561322 Jag fixar med resan för oss, du betalar din egen resa.
Vi vill önska er hjärtligt välkomna till vår bakgård, där vi tror du kommer tappa hakan. Du har aldrig sett maken i sverige tidigare. Det finns ingen i landet som kan täcka de område och utrustning som vi kan. Låt bilderna tala sitt klara språk. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss. Så skall vi säkert hitta det begagnade maskin eller tillbehör du behöver. Pro-Flex är inte rodret i din affär , utan seglet som hjälper dig fram! Hjärtligt välkommen Önskar Tobbe och personalen.
GETAB AB. Vi utför maskin och smidesarbeten, cad-ritning, Service, reparationer och ombyggnationer på lastbilar entreprenadmaskiner jordbruksmaskiner borriggar kompressorer mm. Svarvning, Fräsning och hydraulik arbeten. Grindar, Trappor och räcken gör vi efter önskemål. Vi har även jour kvällar och helger, och utför mindre svetsjobb och reparationer ute på plats om det är svårt att komma till verkstaden. Vi har Heta-arbeten, Svetsare med licens, Maskin ingenjör och alla med god kompetens och många års erfarenhet inom branschen.