Quantcast
Till salu inom: ”

bosch gammal köksmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min Bosch köksmaskin MUM46R1 pga bristande intresse. Maskinen är ca 1 år gammal, i mycket gott skick och sparsamt använd. Jag säljer den för halva inköpspriset. Gå in på http://www.bosch-home.se/MUM46R1.html för mer info och för att se tillbehör du kan köpa till. Viktigaste funktioner: 550 W motor, 4 hastighetsinställningar, "Multi-motion-drive", Multifunktionsarm med 3 drivuttag i olika lägen, Rostfri skål: 3.9 liter (degvätska max. 0,5 l)
Säljer nu min Bosch köksmaskin, den är ca 3år gammal men är fortfarande i mycket fint skick, det är en liten del av sladden som är lite skadad på grund ut av att den har smält men det är inget fel på maskinen och den fungerar utmärkt. Egenskaper Kraftfull motor på 550 Watt Rostfri skål: 3,9 liter Degkrok, ballongvisp och grovvisp Multi-motion-funktion Kan kompletteras med en mängd praktiska tillbehör Multifunktionsarm med 3 drivuttag i olika lägen 4 hastighetsinställningar Sladdfack Lätt att rengöra Hög säkerhet: överbelastningsskydd Sugfötter av gummi Parkeringsläge Medföljande tillbehör: Påmatare Lock Grönsaksskärare med eget stativ Blandarskål i metall Degkrok i metall Vändbar raspskiva Rivskiva Rörarm/Visp Vändbar skärskiva Ordinarie pris när jag köpte den 2000kr Ordinarie pris idag: 1089kr Jag säljer den för 600kr
Säljer en 1 år gammal Bosch köksmaskin modell MUM46R1. Använd endast ett par gånger. Kvalitetsköksmaskin med multifunktion, nu kan du skiva, dela, hacka, vispa och knåda i en och samma maskin. Skålen rymmer hela 3,9 liter vilket gör att du kan göra många olika och stora satser. Köksmaskinen har 7 olika hastigheter som hjälper dig att få resultatet du vill ha. Motor på 550 watt och en momentströmbrytare. Läs mer på: http://www.bosch-home.se/produkter/matberedning/k%C3%B6ksmaskiner/MUM48R1.html?source=browse Vid snabb affär får du en Bosch stavmixer på köpet! Maila vid intresse!
Mycket välutrustad köksmaskin med många tillbehör och funktioner - se bilderna. Praktisk låda för småprylar under maskinen om man så vill. C a 1 år gammal och knappt använd!
Bosch köksmaskin MUM46CR1/03. 3 år gammal men helt oanvänd.