Allt till salu inom "bosch köksmaskin universal plus 800w"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Husgeråd  ·  Strängnäs

Bosch köksmaskin

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Köksmaskin Universal Plus, 800 watt. Köksmaskinen med 800 W motor och en grå frontpanel som du kan baka mycket med! Den har 4 hastigheter och pulsläge. Den rostfria mixskålen har skållock och rymmer 6,2 l. Du kan göra en deg på max 4 kg, det vill säga med 1,5 liters degvätska. Du får med en degkrok med degdelare och täcklock för drivuttag för blandarskål eller mixer. Degkroken är tillverkad av rostfritt stål och aluminium, så för att slippa missfärgningar bör du undvika att diska denna i maskin. Maskinen kan kompletteras med en mängd praktiska tillbehör. Maskinen är knappt använd. Men den är kanonbra. Blir perfekta degar med den;-) Priset kan diskuteras vid snabb affär!
1 100 kr
Blocket.se

Bosch Universal Plus 800w

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hej säljer min Bosch maskin som jag har använd endast en gång är som ny ! Fick den splitter ny på min födelsedag sedan april i år tycker synd att den bara ska stå där och inte användas hoppas att dens nya ägare kan få nytta utav den! köksmaskin från Bosch som kan blanda stora mängder med tunga ingredienser. Motorns effekt är på 800 watt och det finns 4 olika hastigheter och en pulsfunktion att välja på. Bosch Universal Plus MUM6N11 är en kraftfull köksmaskin som kan hantera upp till 4,2 kg deg. Tillbehör finns att köpa till efter behov.
1 800 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Södertälje

Bosch universal plus 800W OANVÄND

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Fick köksmaskinen i present och känner inte riktigt att jag är i behov av den. Den är helt ny och oanvänd. Säljer den för 1000:-
1 000 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Stockholm

Bosch Köksmaskin 800W

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Säljer en Bosch Universal Plus 800W köksmaskin i nyskick. Har använt den några gånger men har nu blivit sambo och då behövs den inte längre. Den har degkrok, dubbelvisp och en mixer.
1 300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj