Quantcast
Till salu inom: ”

bosch köksmaskin universal plus 800w säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JBL k2 s9800

Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer min Bosch maskin som jag har använd endast en gång är som ny ! Fick den splitter ny på min födelsedag sedan april i år tycker synd att den bara ska stå där och inte användas hoppas att dens nya ägare kan få nytta utav den! köksmaskin från Bosch som kan blanda stora mängder med tunga ingredienser. Motorns effekt är på 800 watt och det finns 4 olika hastigheter och en pulsfunktion att välja på. Bosch Universal Plus MUM6N11 är en kraftfull köksmaskin som kan hantera upp till 4,2 kg deg. Tillbehör finns att köpa till efter behov.
Säljer pga av flytt en helt oanvänd köksmaskin, Bosch Universal Plus 800. Kraftfull motor som klarar stora degar. Hantera upp till 4,2 kg deg. Tillbehör finns att köpa till efter behov. Baka bröd, gör din egen smoothie. Motorns effekt är på 800 watt och det finns 4 olika hastigheter och en pulsfunktion att välja på. Köksmaskinen är enkel att använda och delarna kan diskas i maskin. Medföljande tillbehör till köksmaskinen - Plastbunke 6,2 liter - Degkrokar - Visp i rostfritt stål - Blenderkanna 1,5 liter Nypris 2600. Först till kvarn!
Fick köksmaskinen i present och känner inte riktigt att jag är i behov av den. Den är helt ny och oanvänd. Säljer den för 1000:-