Quantcast
Till salu inom: ”

bosch köksmaskin universal mum 600246 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jätte fin maskin i nyskick använd en gång därför finns ingen förpackning kvar men därimot fullständig bruksanvisning...den är som ny och passar storbagarn perfekt Den har en 800 W motor som du kan baka mycket med! Den har 4 hastigheter och pulsläge. Den rostfria mixskålen har skållock och rymmer 6,2 l. Du kan göra en deg på max 4 kg, det vill säga med 1,5 liters degvätska. Du får med en degkrok med degdelare och täcklock för drivuttag för blandarskål eller mixer.... jätte fint skick
Köksmaskin Universal Plus, 800 watt. Köksmaskinen med 800 W motor och en grå frontpanel som du kan baka mycket med! Den har 4 hastigheter och pulsläge. Den rostfria mixskålen har skållock och rymmer 6,2 l. Du kan göra en deg på 4 kg! Du får med en degkrok med degdelare och täcklock för drivuttag för blandarskål eller mixer. Degkroken är tillverkad av rostfritt stål och aluminium. Maskinen kan kompletteras med en mängd praktiska tillbehör.
Bosch Köksmaskin Viktigaste funktioner 550 W motor, 4 hastighetsinställningar, "Multi-motion-drive", Multifunktionsarm med 3 drivuttag i olika lägen, Rostfri skål: 3.9 liter (degvätska max. 0,5 l) Produktegenskaper 550 W motor 4 hastighetsinställningar "Multi-motion-drive" Multifunktionsarm med 3 drivuttag i olika lägen Rostfri skål: 3.9 liter (degvätska max. 0,5 l) Degkrok, ballongvisp och grovvisp Skär-set med 3 skivor i rostfritt stål (5 funktioner)