Allt till salu inom "bosch köksmaskin universal mum 600246"

Sortering:
Bosch kyl
Nacka
Idag

Bosch kyl Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Kap- och gersåg
Örkelljunga
Idag

Kap- och gersåg Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Glas och porslin  ·  Västervik

Bosch Köksmaskin Universal (MUM6N15)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Jätte fin maskin i nyskick använd en gång därför finns ingen förpackning kvar men därimot fullständig bruksanvisning...den är som ny och passar storbagarn perfekt Den har en 800 W motor som du kan baka mycket med! Den har 4 hastigheter och pulsläge. Den rostfria mixskålen har skållock och rymmer 6,2 l. Du kan göra en deg på max 4 kg, det vill säga med 1,5 liters degvätska. Du får med en degkrok med degdelare och täcklock för drivuttag för blandarskål eller mixer.... jätte fint skick
1 500 kr
Blocket.se

Köksmaskin Bosch

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Köksmaskin Universal Plus, 800 watt. Köksmaskinen med 800 W motor och en grå frontpanel som du kan baka mycket med! Den har 4 hastigheter och pulsläge. Den rostfria mixskålen har skållock och rymmer 6,2 l. Du kan göra en deg på 4 kg! Du får med en degkrok med degdelare och täcklock för drivuttag för blandarskål eller mixer. Degkroken är tillverkad av rostfritt stål och aluminium. Maskinen kan kompletteras med en mängd praktiska tillbehör.
1 500 kr
Blocket.se

Bosch Köksmaskin

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Bosch Köksmaskin Viktigaste funktioner 550 W motor, 4 hastighetsinställningar, "Multi-motion-drive", Multifunktionsarm med 3 drivuttag i olika lägen, Rostfri skål: 3.9 liter (degvätska max. 0,5 l) Produktegenskaper 550 W motor 4 hastighetsinställningar "Multi-motion-drive" Multifunktionsarm med 3 drivuttag i olika lägen Rostfri skål: 3.9 liter (degvätska max. 0,5 l) Degkrok, ballongvisp och grovvisp Skär-set med 3 skivor i rostfritt stål (5 funktioner)
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj