Allt till salu inom "bostadsbarack byggbarack bostadsmodul"

Sortering:
LAGAB  Container
Butik Jönköping
7 dagar

LAGAB Container Visa liknande

86 250 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Tomter och gårdar  ·  Värmlands län

Evakueringsbod, byggbarack

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej Nu är det äntligen dags att sälja mitt hem! Vi överger en byggbarack med allt man kan önska för ett helt vanligt hus. Baracken är 3x8,5 meter och har *Välkomnande hall med klädhängare *WC/Dusch med varmvattenberedare, fungerande toalett och handfat. *Pentry/Kök med spis, kolfilterfläkt, kylskåp, förvaringsskåp och diskmaskin * "Rum" med plats för t.ex. matsalsbord eller säng *El-element i alla rum Det är ett dörrhål på ena långsidan som saknar dörr, men annars är baracken i fint skick. Inte världens snyggaste, men den fungerar bra och håller värmen även de kallaste vintermånaderna. Om ni lägger er bildskärm på sida får ni en bättre bild av hur baracken ser ut, men bäst är den ändå att se på plats!
35 000 kr
Blocket.se

Personalbod / manskapsbod/ byggbarack

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Personalbod / manskapsbod / byggbarack PERSONALVAGN 6 GAS/EL LYCKSELE ARBETSVAGNAR PVT6 Detta/Dessa objekt säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. Fd hyrmaskin. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 16 maj Priset är auktionens ledande bud vid annonstillfället 12 maj.
22 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Årjäng

UTHYRES Byggställning Byggbarack Byggtoa

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Gammal Haki. 7 sektioner, 21 löpmeter med ett lager 140 cm ny murartrall. Minst 60 kvm totalt. Kan även hyras sektionsvis. Per sektion kostar det: 20:- / dag 100:- / vecka 300:- / månad För allt kostar det: 100:- / dag 500:- / vecka 1500:- / månad ------------------------------------------------ Byggbarack på hjul för 6 pers -Omklädning -Dusch/vvb -Tvättställ -Pentry -Micro -Bord/stolar -Traktor drag Hyrkostnad 2000:-/månad, billigare hyra vid långtidshyrning. Kan ev. levereras av oss till byggplats inom Årjängs Kommun mot fraktkostnad. ------------------------------------------------- -Byggtoalett med sluten tank Hyrkostnad 500:-/månad + ev tömning -------------------------------------------------- ALLA PRISER PLUS MOMS BRA MED MAILFÖRFRÅGAN HÄMTPRIS NÅGON MIL UTANFÖR ÅRJÄNG
25 kr
Blocket.se

Byggbarack / Jaktkoja / Arbetsbarack

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Har en byggbarack/byscha som har stått uppställt som sommarstuga under längre tid. Har stått på träklossar. Se bilder för skick. Verandan rivs efter överenskommelse, antingen av köpare eller säljare. Köparen står för förflyttning, jag har ingen möjlighet att flytta på den själv. Finns el indraget bara att ansluta via trefaskabel. Prisidé: 10.000 eller bästa bud. Maila eller smsa, ring kvällstid då jag inte har möjlighet att svara under arbetstid.
10 000 kr
Blocket.se

Bostadsmoduler

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
20 st bostadsmoduler säljes alt. Uthyres. Modulerna finns i Kaunisvaara. Modulerna är utrustade med följande tillbehör: Stålram Gaffelhål Pentry och wc/dusch i varje modul Utrustad med säng, tv micro, bord samt köksinv. Varje modul har egenanslutning för el. (Snabbkontakt) 6 meter lång och 3 meter bred (yttermått) Kodlås i varje modul Kan ställas upp en och en eller två på höjd. Dessa är uppställda i Kaunisvaara om 10 st i bredd endast två år gamla och lite använda OBS dessa är väldigt enkla att flytta sitter bara fast med några bultar i varandra Ring för info Daniel 0703432024
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj