Allt till salu inom "boule kulor"

Sortering:
Dragkula
Örkelljunga
Idag

Dragkula Visa liknande

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Spela boule

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Berghs / Svenska Bouleförbundet. 1:a uppl. 1991. 126 s. Häftad. Svagt brytmärke på främre pärmen. Gott skick. - Boule eller pétanque som är en variant av flera olika boulespel är ett spel och en sport, som spelas genom att kulor av stål kastas mot en liten träkula, kallad "lille". Det moderna spelet har sitt ursprung i Frankrike. Ordet boule är egentligen det franska ordet för klot. I Frankrike och de flesta andra länder benämns spelet pétanque. Oftast spelar man på hårt grusunderlag. Gräsmattor och sandstränder är mindre lämpliga för boule. Redan i forntidens Egypten förekom kast av stenar mot fasta mål. Via antikens Grekland kom kastandet till Romarriket. Romarna förde sedan ut föregångaren till modern boule till sina provinser. Några lokala varianter lever än idag kvar. Boule spelades från början av romerska legionärer i södra Frankrike.
70 kr
Bokbörsen.se

Boule kulor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Boule kulor i väska. Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. Se även fler bilder och mera möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Ok. Uppge artikelnummer 42468.
175 kr
Blocket.se

Cornhole, majspel, populärt sällskapsspel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Nu i Sverige. Enkla spelregler, kan spelas av ung som gammal, handikappad eller atlet. Alla kan spela ! Spelet är en roligare och en bättre variant av sällskapsspel som kubb och boule. Skillnaden är att istället för att kasta hårda träpinnar/kulor, kastas mjuka kastpåsar för att träffa hålet eller spelbrädan. Upp till åtta spelare kan spela samtidigt. Greppvänligt för yngre och äldre personer. Perfekt vid grillningen medan man väntar på rätt glöd! Kanske till femkampen eller på beachen! Kan spelas inomhus såväl som utomhus. Läs mer på cornholespel.se eller majspel.se
699 kr
Blocket.se
Bollsporter  ·  Hallands län

Boule Proffskulor i carbonestål. OBS Priset

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En kula för den som vill vara värst på bouleplanen. Märke: MS Petanque. Tillverkad i carbonestål med anti-studs egenskaper. Hårdhetsgrad: mjukt klot. Diameter 75 mm. Vikt: 710 gram. Nypris: 1600 kr. Pris: 700 kr. Levereras i ett paket med 3 styck kulor. Priset är för alla 3!
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Boule/Boccia set Match+

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Boule/bocciaset från Match+ säljes. Innehåller 3 stycken kulor. Finns på Hisingen. Nås lättast på mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj