Quantcast
Till salu inom: ”

bowlingbanor till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Förhållande vis nära det brusande Vesterhvaet med den härliga sandstranden ligger detta fina semesterhus. Det är inrett med ett kombinerat kök/allrum och ett separat matrum. Husets västvända terrass ligger i lä från huset och härute kan ni njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen. Omgivningarna med de stora naturområdet inbjuder till långa promenader och därefter gör det gott med ett bad i den varma bubbelpoolen. Huset ligger ca 7 km från en fin 18-håls golfbana och akrivitetscenter med bowlingbana, tennisbanor, badland m m ligger också i närheten.
Detta semesterhus av hög standard ligger i det fina hedlandskapet norr om Söndervig och nära skog, strand och fjord. Här har man alla möjligheter att uppleva Västjyllands natur och Vesterhavets friska, rena luft i härlig kombination. Huset är ljust och modernt inrett med lutbehandlade väggar och tak. Det är inrett modernt, så att det matchar den vänliga atmosfären, som finns i hela huset. Det gäller inte minst det trivsamma köket. Bland områdets aktiviteter kan nämnas golfbana, put and take-sjö samt bowlingbanor och badland i Söndervig.
Dette feriehus ligger i gåafstand til Ho bugt, hvor der er gode muligheder for windsurfing. Huset har i 2007 gennemgået en gennemgribende renovering, hvor der bl.a. er installeret et spabad i en separat afdeling. Huset ligger mindre end 10 minutters kørsel fra Esbjerg bymidte. Esbjerg er kendt som en god handelsby med mange kulturelle tilbud. F.eks. kan nævnes Fiskeri- og Søfartsmuseet, Svømmestadion Danmark, Musikhuset, flere biografer og actionscenter med bl.a. gokart-center og bowlingbaner. Der skal påregnes ca. 20 timer til opvarmning af spabadet.
Detta område är en spännande bekantskap hela året. Varje årstid har sin charm. Efter en höststorm kan man ha turen att hitta en bärnsten i den våta sanden. Här finns gott om vackra naturstenar, vilka kan bearbetas till vackra smycken. Området bjuder på et hav av aktiviteter för hela familjen. Här finns bowlingbanor, lekland för barn, subtropiska badland, golfbanor, fiskeparker, ridcenter, sporthallar, m.m. Besök också Fårup Aquapark & Sommerland, Danmarks största av sitt slag. När entrén är betald, är alla attraktioner gratis. Stormarknader och restauranger är öppna hela året.
Detta mycket spännande inredda fritidshus har allt vad hjärtat begär av inredning och komfort. Huset ligger vid Marielyst på Falsters ostkust, Här ligger den 20 km långa sandstranden som hör till en av Danmarks finaste och mest barnvänliga badstrand med gott om plats - för alla och envar under de varma sommardagarna. I området finns det dessutom en rad med spännande upplevelser, sevärdheter och aktiviteter för hela familjen. Bl.a. Krokodille-Zoo,9 och 18 håls golfbanor, Knuthenborg Safaripark, bowlingbanor, fågelreservat, gokartbanor, windsurfing-skola och ett brandmuseum.

... eller prova att söka på 2stk bowlingbanor