Quantcast
Till salu inom: ”

möblerad lägenhet karlskrona uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag heter Emma är 20 år och har nyligen börjat studera på verkö. Söker nu en etta ev billig tvåa i Karlskrona med bra bussförbindelse. Jag är djur och rökfri och lägenheten behöver inte vara möblerad. Jag behöver lägenheten t.o.m den 10/6 2011 då jag avslutar mina studier så om du kan hyra ut din lägenhet i andra hand fungerar det också. Har du något du undrar över är det bara att ringa eller maila!
Jag är en 26 årig skötsam och pålitlig tjej som efter sommaren har fått fortsatt arbete som sjukgymnast i Karlskrona under hösten. Därför önskar jag hyra en mindre, möblerad lägenhet med matlagningsmöjligheter i centrala Karlskrona. Jag är rök- och husdjursfri och gillar att ha ordning och reda omkring mig. Önskar hyra möbleradlägenhet, gärna inkluderad med bredband och tv. Skriv gärna hyran, berätta lite kort om lägenheten och bifoga ditt telefon nr i meddelandet så ringer jag upp! Mvh// Maria
Mitt namn är Mathias Borgmalm. Jag blev just antagen till Blekinge Tekniska Högskola i Karlskrona för höstterminen 2011 och behöver därför en lägenhet. Terminen börjar 29 augusti. Omöblerad eller möblerad spelar ingen roll. Om lägenheten är nära högskolan är det ett extra plus i kanten. Vill helst inte dela lägenhet. Lite snabba fakta om mig: - 20 år gammal - Husdjursfri - Rökfri - Lugn och skötsam Ring eller mejla för kontakt. Är anträffbar i stort sett dygnet runt.
Hej, mitt namn är Thaela Stolz. Jag kommer fra´n Tyskland och har där avslutat min Bachelor utbildning i International Business Administration. Efter min tid i Mexiko och Singapor önskar jag att lägga min Master utbildning i Karlskrona. Utbildningen pa´ BTH Karlskrona börjar nu och avslutas i Juni 2012. För denna tid söker jag en trevlig ,möbleradlägenhet/rum. Gärna pa´ en ga´rd eller hos en familj. Jag pratar ingen svenska än men ska lära mig sa´ fort som möjligt. Jag skulle glädja mig över erbjudanden. Tack!
Välplanerad 5 rummare + möblerbar hall, 116 m2, på Trossö uthyres. Lägenheten är belägen högst upp på våning 4 (hiss). Parkettgolv, öppen spis, solig balkong mot trevlig innergård innehållande bl.a. uteplats, sandlåda etc. Tvättmaskin finns i lägenheten som komplement till den allmänna moderna tvättstugan i fastigheten. I lägenheten finns för den som önskar möjlighet till uppkoppling till snabbt bredband etc. via fiber/stadsnätet. Lägenheten kan hyras ut delvis möblerad eller helt omöblerad. Flexibel inflyttning. Möjlighet till eget garage finns. Ring för mer info