Quantcast
Till salu inom: ”

brädspelsbord spelbord matbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Matbord
F
Västerås
Matbord
F
Tomelilla
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett stort ovalt bord från Brio som använts som stabilt pysselbord/ hobbybord. Med plats för ca 8 personer. 350:- Ett spelbord på hjul med tre skivor för olika spel, inklusive låda för spelmarker. Bordet kan användas som soffbord också. 400:- Mycket stabilt matbord Norden i massiv björk från Ikea, med plats för 4-6 personer. Verkar inte finnas i deras sortiment längre. 200:- Hatthylla och integrerad skohylla Tjusig från Ikea. Verkar inte finnas i deras sortiment längre. 150:- Hämtas i Kista.
Charmigt bord i brunt trä med svarvade ben. Från sent 1800-tal. Nätt och fint men ändå stabilt. Bordet är ett spelbord och har ett fack under bordsskivan inne i sargen. Facket ser man om man lyfter på skivan. Fungerar bra som förvaringsutrymme. Skivan går att även att vika upp (man lyfter skivan och "snurrar den" ett halvt varv) så att bordet blir dubbel så stort. Har uppfällt använts som matbord, och nedfällt som både sidebord och skrivbord. Ungefärliga mått i cm är: Höjd ca 76 Bredd ca 90 Djup 44/88 (uppfällt/ej uppfällt) Bordet finns på Södermalm, vid Mariatorget. Mejla så återkommer jag direkt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett unikt brädspelsbord komplett med spelpjäser. Bordet är från 1910 talet. Kan användas som sidebord och matbord. Utmärkt för compact living. Mått helt utfällt 85x85 cm. Hopfällt 85x43 cm. Höjd 78 cm. Fint träarbete. Obetydliga skador.