Quantcast
Till salu inom: ”

braskamin säljes

Tidigare annonser till salu

Från detta arkitektritade semesterhus av hög standard har man panoramautsikt över Ringköbing Fjord, som ligger bara 350 m bort. Huset ligger vid den lugna Stauning Strand i ett mycket populärt semesterhusområde. Från husets centrala rum, det stora kök/allrummet med braskamin och golvvärme, finns det utgång till flera terrasser. Huset är designat, så det passar perfekt in i områdets natur, vilket betyder att det är ganska otraditionellt. Det finns golvvärme i alla rum med undantag för sovrummen. Vid Stauning finns flera put and take-sjöar, en mindre flygplats och en småbåtshamn med möjlighet att köpa nyfångad fisk.
I ett lugnt område, i utkanten av Lönstrup, ligger denna rymliga semesterlägenhet på övre plan. Den har ett trivsamt allrum med varierande möblering och braskamin, som ger mysig värme under kyliga dagar. I allrummet finns ett stort förnsterparti, så man kan njuta av den fina utsikten över landskapet. Lägenheten är inredd med två sovrum och i gången mellan allrum och kök finns ytterligare en sovplats. På tomten finns en grillplats, så man kan gå dit och grilla på kvällen. På tomten finns även tennisbana och minigolf, som kan användas mot avgift.
På en stor naturtomt i den södra delen av Bratten ligger detta läckra hus med hög standard. Mycket fint inrett med stort kombinerat all/matrum med braskamin och direkt anslutning till den välutrustade köksavdelningen. Huset har ett idealiskt läge med gångavstånd till den trivsamma fiskehamnen i Strandby, där ni kan följa med i det dagliga livet i hamnen. Dessutom är det inte många minuters bilväg till Frederikshavns fina 18-håls golfbana, liksom det finns goda möjligheter för ridning, fiske i Put and Take-sjö, tennis och minigolf.
Nära hav och strand och bara ca 5 m från Lökken ligger detta arkitektritade semesterhus av hög standard på en trevlig naturtomt med fin utsikt över öppna marker i det lilla fiskeläget Nr Lyngby. Huset är inrett med ett stort sällskapsutrymme bestående av kök, matavdelning och nedsänkt allrum med braskamin. Man har tänkt på alla detaljer och hela huset är mycket fint och modernt inrett. Från det stora sovrummet finns ingång till badrummet med bubbelbad och bastu. Från terrasserna kan man njuta av utsikten över det vackra naturområdet. Ej rökning. Grannhus A07973.
Trivsamt semesterhus av hög standard på en naturtomt i ett populärt semesterhusområde. Huset är ljust och modernt inrett. Från det öppna köket med alla moderna faciliteter har man utsikt över husets terrass och den vackra naturen. Trivsamt och rymligt matrum med uppgång till husets loft - idealisk lekplats för barnen. Huset har tre stora sovrum samt ett trivsamt allrum med bekväma möbler, braskamin och plattskärms-TV. Det stora fönsterpartiet ger mycket ljus och utsikt över terrassen. Området har en fin sandstrand och ett riktigt bornholmskt rökeri. Ej rökning.