Quantcast
Till salu inom: ”

bred hälsingering guld säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Har en Rolex gmt oysterlänk orginal som jag inte använder så finns ett unikt tillfälle att förvärva den.LÄnken är 15cm lång och är 20 mm bred vid infästningen. SKicket är mycket bra men då guldet är ett mjukt material så blir de lätt repor , små repor finns men allt går att polaera bort. Har äkthets intyg från Bergström, samt alla symboler och serie nr finns på länken alltså är en 100% äkta Rolex produkt. Ny Länk går inte att köpa enligt Bergströms samt att ny pris ligger på 30 35 000. Vill ha bud men inte under 10 000, endast seriösa kommer få svar Kan hämtas i hela skåne eller möjligtvis Stockholm är där med jämna mellan rum. MVH
6 mm bred ring i vit och rödguld. Ni kan välja mellan karathalterna 14 och 18 karat till ringen. Damringen har en sten som väger 0,04 ct med kvaliteten och färgen Wesselton vs. Bläddra gärna genom vår webbshop där ni kan finna hundratals modeller av förlovningsringar, örhängen och andra smycken! Vi bjuder alltid på frakten vid köp över 500 kronor och som vanligt står vi för gravyren och den goda servicen. Har ni några frågor kan ni alltid skicka er fråga till oss via formuläret som ni hittar här http://msgofstockholm.se/contactus . Mega Guld MSG AB innehar F-skattesedel.
6 mm bred ring i vit och rödguld. Ni kan välja mellan karathalterna 14 och 18 karat till ringen. Damringen har 5 stenar som väger 0,05 ct med kvaliteten och färgen Wesselton vs Bläddra gärna genom vår webbshop där ni kan finna hundratals modeller av förlovningsringar, örhängen och andra smycken! Vi bjuder alltid på frakten vid köp över 500 kronor och som vanligt står vi för gravyren och den goda servicen. Har ni några frågor kan ni alltid skicka er fråga till oss via formuläret som ni hittar här http://msgofstockholm.se/contactus . Mega Guld MSG AB innehar F-skattesedel.
Passa på att fynda vi har ett fåtal set för omg. leverans. Grym fälg som har en bred läpp. XXR 521: Storlek: 18x8.5 och 18x10 Färg: Guld ET: ET30 Bultcirkel: 5x114.3 Nav: 73.1 Det går att kombinera 18x8.5+18x10 eller köpa fyra st. med samma bredd. Priset avser 4st fälgar exkl. frakt. Observera att 18x10" fälgen har en bredare läpp. Direktlänk till produkten i webshopen: http://www.nipotrading.se/shop/index.php?cPath=394_590_642 Liknande kvalite som t ex Rota. Dessa passar bl a: Nissan Skyline GTR GTS GTT Nissan 200sx S14 Nissan 350z Toyota Supra Mazda MPS Mitsubishi 3000gt Mazda RX8 RX-8 Mazda RX7 RX-7 Lexus ...och många fler japanska bilar.
Hej! Säljer mitt Hermes Armband som är vit/guld och är i storlek M eller rättare sagt GM är använt 2-3ggr vilket gör att den är fortfarande i nyskick. När jag fick detta Hermes Armband skulle jag egentligen fått det som heter Clic-Clac H Slate grey enamel det är den mörkgrå färgen då det är min favoritfärg. Nu säljs den då jag ska på semester och behöver få med mig lite extra fickpengar, Det är prutat och klart så hör inte av dig med något bud som jag inte har skrivit här. Kommer med en ask och även en lite dustbag. Frakten kostar 50kr och skickas enbart med posten rekommenderade brev. Kan tänka mig bjuda på frakten vid snabb och smidig affär. Vänligen/ Karin K