Quantcast
Till salu inom: ”

soffa soffor mio eden säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Divansoffa

Trollhättan
Sängbord

Göteborg
Soffa

Borås

Tidigare annonser till salu

Hej, skänker bort: 2 vita Billy bokhyllor bredd 60 cm. En av spånbrädorna som utgör bakstycket är borta för att man ska kunna dra sladdar. Inget som syns när man har böcker i. 1 Benno CD hylla, också vit. 2 Billy vitrin (bokhyllor med glasdörrar) 80 cm breda. En Miosoffa "Eden" säljes för 900 kr. http://www.mio.se/produkt/Eden-Soffa-2-sits/M1423670/ Hämtas nära Katarina kyrka på Södermalm. Mejla eller sms:a, då jag har svårt att svara i telefon på jobbet och jobbar oregelbundna tider.
På grund av flytt säljer jag min helt oanvända Edensoffa från Mio. Soffan är svart, med ett speciellt tyg som är väldigt fint (melerat). Den har träben i ek. Jag köpte soffan 2012, men flyttade in hos min sambo direkt när jag fick hem soffan. Sedan dess har den stått förvarad i en oanvänd lägenhet. Soffan är ca. 210 cm lång och 46 cm djup. I priset ingår även en fin fotpall i samma tyg. Soffan kan hämtas i Åkersberga.
3-sitssoffa "Eden" från Mio med ljusgrå klädsel och ekben. 2 st kuddar. "Söker du ett klassiskt uttryck och lite högre sittkomfort? Då är Eden soffan för dig. Den har lite fastare dynor och sittdjupet är precis lagom för att du ska sitta bekvämt länge." Bredd 216 cm Höjd 84 cm Djup 86 cm Soffan är drygt 1 år och mycket litet använd.
Två stycken, Mio eden fåtölj. Jättefina, och i princip oanvända. https://www.mio.se/produkt/eden/25933078 Ljusa, stora, breda fåtöljer, 90cm x 90 cm, 80 cm hög, med mörka träben. Lyxig, skön känsla att sitta i. 1100kr/styck, jämfört med 6000kr i butik. Finns i centrum i Skövde. Skicka gärna ett SMS eller mail om jag inte kan svara. Kan maila bild. Öppen för förslag. Ser fram emot smidig kontakt. Välkommen att höra av dig.