Quantcast
Till salu inom: ”

säng 140cm bred säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbur

Hässleholm
F

Tidigare annonser till salu

Då min kära flickvän, kort efter att hon köpt den, bestämt sig för att flytta ihop med mig istället så säljer vi nu hennes säng som stått i källaren och ätit plats. Sängen är en resårmadrass från IKEA som är 140cm bred och är extremt oanvänd (hon kunde inte hålla sig borta). Så nu gör vi oss av med den (äntligen). Till den går att få en topmadrass om man så vill, som passar sängens dimensioner. Sängen finns redo för avhämtning direkt!
Otroligt välplanerad etta uthyres i trevliga Vasastan. Ljusa, nymålade väggar och nyrenoverat kök. Sovloft med 140 cm bred säng. Lägenheten hyrs ut omöblerad fr.o.m 1 januari i 6 månader med möjlighet till förlängning. Visning av den här lägenheten kommer att ske redan på söndag så för att få komma och titta på den måste du gå in och registrera dig på vår hemsida. För denna lägenhet tar myplejs.se ut en avgift på 7900 kr (exkl. moms) från den person som skriver under kontraktet.
Har två stycken Sultan Florvåg madrasser till salu. Dem köptes för ca 5 veckor sen och är knappt använda. Den ena är 90 bred och kostade 349 kr ny. Sälja nu för 200 kr. Den andra är 140 cm bred och kostade 795 kr ny. Säljs nu för 600 kr. Eller båda för 700. Diskutabelt pris vid snabb affär. Dem är väldigt mjuka och sköna men så pass styva att du skulle kunna sova permanent på dem om du gillar att sova på en säng som är hård. Ring gärna om du har frågor, kollar sällan mailen.
Mycket fin bäddsoffa med "dubbelsängsmått", 140 cm bred. Passar såväl i gäststugan som i den lite mindre lägenheten. Riktigt skön sittkomfort. 4 bokhyllesektioner. 2 st som är 80 cm breda(som på bild), 1 st som är 85 cm bred( med låsbart skåp som underdel, samt en som är 42,5 cm bred. Höjd på samtliga är 156 cm. Vid köp av soffa+bokhyllor 1200 kr. Var för sig; soffa 850 kr och bokhyllor 500 kr.
Centralt i Lysekil (100 m till gågatan) och med utsikt över hav och takåsar ligger denna lägenhet. Uthyres veckovis söndag-söndag. Lägenheten är utrustad med allt nödvändigt dock ej sängkläder och handdukar. Det finns en säng (140cm bred, räcker gott till två) och en bäddssoffa som blir en dubbelsäng. Alltså totalt 4 bäddar. Egen toalett med dusch finns precis utanför lägenhetsdörren. Tillgång till uteplats samt gemensam tvättstuga finns för husets gäster. Hör av Er vid intresse. Svar önskas via mail.