Quantcast
Till salu inom: ”

brevik båtplats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi hyr ut vårat fina hus i Tyresö Brevik på obestämd tid då vi själva bor i Singapore. Beliggande endast 200 meter från havet, med båtplats och badbrygga, och med fantastisk utsikt över Kalvfjärden. Stor altan i söderläge. Huset är på 80 kvm: 2 sovrum, vardagsrum kök, hall och badrum. Intill huset ligger en gäststuga på 20 kvm som kan användas som tonårsrum eller gäststuga/förråd. Passar till familj med 1-2 barn. Stor naturtomt med äppellund och carport. Huset är helrenoverat invändigt med nytt kök och bad 2010-2011. Målat utvändigt 2010. Bergvärme installerat 2005. Eget avlopp med sluten tank och borrad brunn med god tillgång på vatten. Kommunalt VA planerat inom 2 år. Kallhyra:9.500kr. per månad ( + ca. 1.500-2.000kr i tillkommande avgifter för el, sophämtning och vägavgifter) Hör av er till Anna eller Andrew för mer information!
Vi bor på Brevikshalvön och letar efter en båtplats att hyra till vår Bella 642ht 6,4mX2,15m. Vi är vana båtägare och beredda att ta eventuella nattpass.
Hardtopbåt från 1978 med 55Hk Johnson säljes med båtbockar och A-ställning. Kapell i kraftig väv och bra skick från c:a 2002, 2-lågigt spritkök, bra batteri c:a 3 år. Badstege. Allt i bra skick, totalt 2 ägare Båten finns på land på Tyresö till den 15 Maj Därefter ligger den på Tyresö Brevik. Egen båtplats i Breviksmaren kan överlåtas
Stor tung stålvagga som går att ta isär i delar. Finns i Breviks båthamn på lidingö. Bortskänkes mot avhämtning.