Quantcast
Till salu inom: ”

brickbord åhlens säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rock Morris

Stockholm
Brickbord

Timrå

Tidigare annonser till salu

Amerikakoffert, köpt antikt många år sedan. Pris 350 kr Brickbord med avtagbar bricka. Mått är höjd ca 47 cm, Diameter ca 59 cm. Svart underreda och antiksilver som färg på brickan. Pris 300 kr. Vägghållare för stearinljus, inköpt på Åhlens varuhus några år sedan. Finns ej längre i butik. Pris 100 kr. Snabb affär prioriteras! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mina två identiska brickbord. Nyligen inköpta på Åhléns, butikspris 595:- per styck. Aldrig tagna i bruk, säljes på grund av felköp. Superfina såväl som i vardagsrum som på balkong/uteplats! Höjd 50 cm, diameter 59 cm. Vid köp av båda borden kan priset diskuteras, annars 350 kr/st.
Ett bord och 6 stolar Mått bord: 120x70 cm Både bordet och stolarna är fällbara vilket är mycket praktiskt vid vinterförvaring etc. Träet är laserat i ljust brunt och i gott skick, däremot behöver metallfärgen bättras på för den som är brydd. Priset 750 kr för hela gruppen är satt med tanke på detta. Pris:750 kr Ett bord för 8 personer som är lätt att fälla och förvara, 183 x76 cm. Kan användas utomhus, tål regn. PE plastskiva med svartlackerade stålben. Ett bra fällbart extrabord som vi endast använt vid ETT tillfälle, som NYTT alltså! Kvar i originalkartong. Köptes för 995 kr. Pris 700 kr Ett vitlaserat brickbord köpt på Åhlens, 55x40 cm Pris:200 kr Två stolar i rostfritt stål med sits i plastmaterial. Pris 100 kr för båda Om du köper ALLT så får du hela klabbet för 1500 kr! Hämtas av köparen på Väster i Lund ! Kontant betalning på plats. RING ! mejla ej 0736-475280 Så länge annonsen finns kvar så finns någon av grejerna det!