Quantcast
Till salu inom: ”

brio primo begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ayre K-5xe
F
Västerbottens län
pocketbok

Lindesberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett begagnat babyskydd från 0-13 kg som är använt av ett barn. Monteras med vanligt bilbälte på alla platser i bilen (ej airbag). Sovstöd och justerbart internbälte. En smidig basenhet ingår för extra säker montering i bilar med ISOFIX. Babyskyddet kan även fästas direkt i bilen med trepunktsbälte. Bruksanvisning ingår. Nypris: Brio Primo 1299 kr Nypris: Brio Base 699 kr
Säljer en bugaboo cameleon vagn från 2009 för 3000 kr. Mörkbrun bas och off-white top. Brun åkpåse, ståbräda, myggnät, regnskydd, instruktionsböcker till vagnen finns kvar. Både ligg och sitt del. Säljer den pga att barnen har blivit stora men har annars varit nöjd med den. På de vita delarna finns det lite små fläckar som det blir på en ljus vagn. Går att köpa nytt bara till topp delen, som man också kanske vill om man köper begagnat! Säljer också en Brio Primo svart bilstol. Inköpt mars 2011. Använd till ett barn. 500 kr. Ring eller maila om du är intresserad!
Vi säljer nu vårt Babyskydd Brio Primo med tillhörande bas, som man använder för att lätt kunna klicka i babyskyddet. Basenheten fästes med Isofix i bilen och gör det lätt att ta med babyskyddet till och från bilen. Har du en Brio Sing vagn som vi kan man även sätta fast babyskyddet i vagnen, vilket är väldigt smidigt. Vi köpte babyskyddet begagnat och har använt det till vår som som är för stor för det nu. Klädseln är avtagbar och tvättbar. Nypris för både Basenhet och babyskydd är: 1295kr +695kr = 1990kr Vi säljer båda för 800kr
Bilbarnstol i bra begagnat skick, inkl. instruktionsbok. Köpt ny av oss, och välvårdad. Bas med isofix fästen. Barnstolen går även bra att använda utan basenhet, och monteras då med bältet. Klädseln kan tas av och tvättas. Gungfunktion när stolen står på golvet, går att spärra med handtaget. Inbyggd sufflett/solskydd. Tyget slitet på ett ställe, dock inget som syns mycket eller påverkar funktionen. Har även en OK baby badstol i en annan annons.
Brio primo skydd inkl isofixbas. Köpt begagnat men är i bra skick. En liten mindre skada i frigoliten på sidan av babyskyddet (se bild) men inget som ska påverka säkerheten, heller inte krockad och inga andra skador. Produktionsår 2010 enl babyskyddet, vilket gör att den funkar i 2 år till (enl rekommendationer). Har fungerat felfritt, men lillgumman är så stor nu att vi har bytt upp till en större. Perfekt för den som behöver en extra till andra bilen eller dyl.