Quantcast
Till salu inom

"brio primo adapter säljes"

Södertälje
Idag

Bugaboo donkey

7 000 kr
Blocket.se
Partille
Idag

Baby Jogger City Mini Doubl...

3 500 kr
Blocket.se
Idag

Brio spis vit

100 kr
Blocket.se
Partille
Idag

Vakuumförpackare Reber 300W...

1 500 kr
Blocket.se
Idag

Bugaboo Fox

10 000 kr
Blocket.se
Butik Luleå
Idag

BMW X3 xDrive20d 184hk Aut...

149 900 kr
Blocket.se
Järfälla
20 dagar

Brio Go Next komplett med b...

3 500 kr
Blocket.se
Idag

Barn

1 200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Landskrona

Brio Go

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Liggdel i sand, sittdel i svart, chassi i svart Babyskydd Brio Primo i svart inkl. isofix-bas samt adaptrar så man kan sätta den på chassit. Ingår regnskydd från Brio, Teutonia skydd till hjulen, "magväska" till vagnen, samt bruksanvisningar etc. Vagnen är köpt hösten -10 från Babyringen i Malmö, kvitto finns. Säljes för att vi köpt en annan vagn, denna vagn köpte vi begagnad för någon månad sedan så den är alltså aldrig använd av oss men utav en tidigare familj.
5 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

HELT NY BRIO sing barnvagn-12 inkl babyskydd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en HELT NY BRIO SING-12 inkl ligg, sitt, babyskydd + bas. Vagnen har svart chassi och svart tyg på ligg och sittdelen. Båda klickas direkt på chassit utan adapter. Babyskyddet 0-13 kg (Brio primo) är svart med jeansblå innertyg för det allra minsta barnet. Klickas enkelt direkt på chassit. Pris i butik: Brio sing sitt inkl chassi 4695:- Liggkorg 1295:- Brio primo 1295:- Bas 699:- = ca 8000:- Jag säljer allt för 5400kr!! Finns att hämta i centrala Uppsala
5 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Brio Go Babyskydd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu våran Brio Go Babyskydd på grund av att vi bytt till en tvillingvagn i annat märke. Babyskyddet är i mycket bra skick och i färgen svart/svart. Den levereras med adapter till Brio Go barnvagn som gör det smidigt att fästa den i Brio Go barnvagnschassi. Den levereras även med tillbehöret bas-enheten som är ett smidigt tillbehör för extra säker montering av Brio Primo och Go babyskydd. Basen monteras med bilens trepunktsbälte eller med isofixfäste, sedan klickas bilstolen enkelt i och ur. Pris: 999 kr (kvitto finns) (Ordinarie Pris: 1295 + 595 = 1890 kr)
0 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Nacka

Brio Sing med liggdel & sittdel + regnskydd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Brio Sing barnvagn med både liggdel och sittdel. Den är inköpt 2011 och är i fint skick. Original regnskydd medföljer. Det är samma vagn på bilden (bild 1), men två olika varukorgar, men den som medföljer är den utan reflex. Blir väldigt liten ihopfälld och är mycket skön och enkel att köra! Brio Primo babyskydd kan klickas på chassit utan adapter, så det är väldigt smidigt. Babyskydd är dock redan sålt.
2 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Brio Sing 2011, svart

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Svart Brio Sing årsmodell 2011. Svart sitt och liggdel medföljer. Sittdel är aldrig använd och liggdelen är i mycket gott skick då den varit andra vagnen. Regnskydd och myggnät medföljer. Allting är nytvättat. På chassit kan du även koppla på babyskydd brio primo med ett enkelt klick, ingen adapter krävs. Det gör att du kan lyfta babyskyddet direkt mellan basen i bilen till vagnen och barnet kan sova vidare. Smidigt vid shopping.
3 000 kr
Blocket.se