Allt till salu inom "brio race"

Sortering:
Kungsbacka
15 dagar

Canyon Spectral

21 000 kr
Blocket.se
14 dagar

Åkpåse - Brio

100 kr
Blocket.se
Butik Eslöv
14 dagar

Volvo V60 D3 Geartronic Mom...

119 900 kr
Blocket.se
Butik Eslöv
14 dagar

Volvo V70 T4F Momentum, Oce...

129 900 kr
Blocket.se
16 dagar

Akrapovic titanium Yamaha m...

9 000 kr
Blocket.se
Värnamo
19 dagar

Brio race

400 kr
Blocket.se
Ulricehamn
20 dagar

Gedigen vagn

500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
22 dagar

Brio Race sulky

900 kr
Blocket.se
Trelleborg
29 dagar

Race Car Brio classic

170 kr
Blocket.se
Huddinge
29 dagar

Brio Race svart barnvagn

600 kr
Blocket.se
Butik

BRIO 30077 Race Car Vit

119 kr
NYTT Shopping4net

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Stockholms län

Barnvagn Brio Race

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kanon fin Svart Brio Race sittvagn med tillhörande utrustning. En avtagbar suflett, en praktisk"pryl"vagnväska. Det medföljer även en vagndyna, bra för kalla vinterdagar men skyddar även vagnens egna tyg emot leriga stövlar och allt som hör barn till. Vagnen är i kanon skick, mycket sparsamt använd!!! Har till stor del enbart använts som transportmedel till och fran dagis. Super tuff och smidig, lätt att ha och göra med"fälla". Pris kan diskuteras vid snabb affär MVH Märta
450 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Gävle

Brio Race sittvagn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Brio Race sittvagn, med sele (löstagbart) och suflett (löstagbar), sittande och halvliggande läge (ej fullt liggläge). Handtaget går att höja och sänka så att det passar den som kör vagnen. Korg under att lägga grejor i. Fotstödet går att ha både rakt ut och neråt. Passar jättebra till det lite större barnet som fortfarande sover en stund på dagen. Tillbehör, svart fotsack och svart regnskydd original Brio. Använd till endast ett barn. Finns att hämta i Gävle.
800 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholms län

_Ny_ combi barnvagn Måste ses

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Barnvagnen är helt ny och oanvänd. Handtaget går att ställa i olika lägen beroende på om man är kort eller lång. Otrolig stabil barnvagn som håller samma kvalite som Brio Race. Ryggdelen går att sänka till total liggläge. Det kan då användas som en liggvagn när barnet är liten. 5 Olika ryggläge. Gummihjul vilket är mycket bra då man inte behöver oroa sig för punktering. Har ni frågor får ni gärna maila eller ringa.
1 200 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Vänersborg

Brio race

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
BRIO RACE Fin barnvagn i bra begagnat skick med det vanliga slitaget från två barn :-). Full funktion av alla justerbara delar som teleskophandtag, ryggstöd, fot/benstöd. Inklusive förvaringsnät och åksele, soltak och förvaringskorg. I förvaringskorgen ryms en liten skötväska. Bra vagn som är lätt att köra och enkel att packa in i bil Se bilder för övrig information. Serie Nr.:3663508050420418 Bra pris vid snabb affär
600 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Strängnäs

Vagn Brio Race

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej! Säljer en Brio Race 08 i mkt bra skick. Använd till ett barn men stått oanvänd sedan slutet av 2009. (vagnen har förvarats inomhus) - Punkteringsfria hjul - Handtaget går att ställa in i olika höjd - Fällbart ryggstöd - Fotstödet gåt att justera höjd på - Regnskydd medföljer - Får plats en hel del i vagnens varukorg. Pris 800 kr Vid intresse kan fler bilder skickas Vagnen finns i Mariefred kan tänka mig att skicka vagnen.. ring, smsa el maila.. Trevlig sommar :)
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj