Quantcast
Till salu inom: ”

brio race säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio Race

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Kanon fin Svart Brio Race sittvagn med tillhörande utrustning. En avtagbar suflett, en praktisk"pryl"vagnväska. Det medföljer även en vagndyna, bra för kalla vinterdagar men skyddar även vagnens egna tyg emot leriga stövlar och allt som hör barn till. Vagnen är i kanon skick, mycket sparsamt använd!!! Har till stor del enbart använts som transportmedel till och fran dagis. Super tuff och smidig, lätt att ha och göra med"fälla". Pris kan diskuteras vid snabb affär MVH Märta
Brio Race sittvagn, med sele (löstagbart) och suflett (löstagbar), sittande och halvliggande läge (ej fullt liggläge). Handtaget går att höja och sänka så att det passar den som kör vagnen. Korg under att lägga grejor i. Fotstödet går att ha både rakt ut och neråt. Passar jättebra till det lite större barnet som fortfarande sover en stund på dagen. Tillbehör, svart fotsack och svart regnskydd original Brio. Använd till endast ett barn. Finns att hämta i Gävle.
Barnvagnen är helt ny och oanvänd. Handtaget går att ställa i olika lägen beroende på om man är kort eller lång. Otrolig stabil barnvagn som håller samma kvalite som Brio Race. Ryggdelen går att sänka till total liggläge. Det kan då användas som en liggvagn när barnet är liten. 5 Olika ryggläge. Gummihjul vilket är mycket bra då man inte behöver oroa sig för punktering. Har ni frågor får ni gärna maila eller ringa.
BRIO RACE Fin barnvagn i bra begagnat skick med det vanliga slitaget från två barn :-). Full funktion av alla justerbara delar som teleskophandtag, ryggstöd, fot/benstöd. Inklusive förvaringsnät och åksele, soltak och förvaringskorg. I förvaringskorgen ryms en liten skötväska. Bra vagn som är lätt att köra och enkel att packa in i bil Se bilder för övrig information. Serie Nr.:3663508050420418 Bra pris vid snabb affär
Hej! Säljer en Brio Race 08 i mkt bra skick. Använd till ett barn men stått oanvänd sedan slutet av 2009. (vagnen har förvarats inomhus) - Punkteringsfria hjul - Handtaget går att ställa in i olika höjd - Fällbart ryggstöd - Fotstödet gåt att justera höjd på - Regnskydd medföljer - Får plats en hel del i vagnens varukorg. Pris 800 kr Vid intresse kan fler bilder skickas Vagnen finns i Mariefred kan tänka mig att skicka vagnen.. ring, smsa el maila.. Trevlig sommar :)