Quantcast
Till salu inom: ”

brio skötbord säljes

Skötbord

Forshaga
Skötbord

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brios stabila skötbord med gott om yta att förvara samt för ditt barn. Vit med dyna som aldrig använts utan skydd. Som ny! Nypris 1695 kr - mitt pris 600 kr inkl dyna. Prutat och klart. Skötbordet finns i Kungsbacka men jag är i Mölndal med omnejd flera gånger i veckan. Jag kan, efter överenskommelse, köra hem skötbordet till dig utan att behöva ta isär det om du bor där i närheten (jag har stor bil) Maila eller skicka ett sms så hör jag av mig så snart jag kan. Ha en trevlig dag!
Blå och grå barnvagn med luft hjul. Liggdel och separat sittdel. sittdel med fullt liggläge. skötväska Vinkelbart handtag. Regnskydd, täcke, extra dyna till sittdelen för mjukare komfort. liggdel och sitt del kan vändas mot eller från den som kör vagnen. Pris eller bud. fler vilder kan mailas Finns annonsen kvar finns skötbordet kvar. Finns i Forssjö 8 km öster om katrineholm. åker nästan dagligen in till Katrineholm.
Vi har ett BRIO Skötbord med låda som vi har tänkt sälja. Skötbordet är endast monterat men aldrig använt! Information: BRIO Skötbord med låda. Fint att se och ligga på. Står stadigt med stor yta för att byta. Två fasta hyllplan, en låda och medföljande handdukshållare ger plats för all omvårdnad ditt barn behöver. Mått: B:63 cm D:78 cm H:95,5 cm Vi köpte skötbordet på Babyland i Uppsala hösten 2010. Tyvärr blev det aldrig använt utan endast monterat vilket gör att det är i mycket fint skick! Pris: 1500:- (Nypris: ca. 3000:-)