Quantcast
Till salu inom: ”

brio skötbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brios stabila skötbord med gott om yta att förvara samt för ditt barn. Vit med dyna som aldrig använts utan skydd. Som ny! Nypris 1695 kr - mitt pris 600 kr inkl dyna. Prutat och klart. Skötbordet finns i Kungsbacka men jag är i Mölndal med omnejd flera gånger i veckan. Jag kan, efter överenskommelse, köra hem skötbordet till dig utan att behöva ta isär det om du bor där i närheten (jag har stor bil) Maila eller skicka ett sms så hör jag av mig så snart jag kan. Ha en trevlig dag!
Blå och grå barnvagn med luft hjul. Liggdel och separat sittdel. sittdel med fullt liggläge. skötväska Vinkelbart handtag. Regnskydd, täcke, extra dyna till sittdelen för mjukare komfort. liggdel och sitt del kan vändas mot eller från den som kör vagnen. Pris eller bud. fler vilder kan mailas Finns annonsen kvar finns skötbordet kvar. Finns i Forssjö 8 km öster om katrineholm. åker nästan dagligen in till Katrineholm.
Vi har ett BRIO Skötbord med låda som vi har tänkt sälja. Skötbordet är endast monterat men aldrig använt! Information: BRIO Skötbord med låda. Fint att se och ligga på. Står stadigt med stor yta för att byta. Två fasta hyllplan, en låda och medföljande handdukshållare ger plats för all omvårdnad ditt barn behöver. Mått: B:63 cm D:78 cm H:95,5 cm Vi köpte skötbordet på Babyland i Uppsala hösten 2010. Tyvärr blev det aldrig använt utan endast monterat vilket gör att det är i mycket fint skick! Pris: 1500:- (Nypris: ca. 3000:-)
Säljer nu vårat snygga svarta skötbord. De är av märket Brio. Inköpt på Barnens hus i Juni 2010 för 1695:- Mitt pris är 800:- De är i mycket bra skick! Stabilt och rymligt är de också med måttet 81x66x98 cm (LxBxH) Sköthöjden är 88cm. Tveka inte att höra av er om ni har frågor Fler bilder finns att få vid intresse. Telefon 0911-13937 mobil 073 8342734 Mvh Nina
Nu säljer vi vårt jättefina o väl omhändertagna skötbord. Skötbordet har en stor skötyta där man byter, två fasta hyllplan, en låda och en handdukshållare. Mått: (L*B*H) 78*63*96cm Sköthöjd: 88cm Färg: Vit Ordinare pris: 1599 kr Tyvärr har jag inte kunnat lägga in en bild då vi för tillfället inte har vår dator här. Vid intresse för skötbordet så kan jag via min telefon skicka en bild och man kan också gå in på brio.se för att där se hur det ser ut.