Quantcast
Till salu inom: ”

brio go säljes

Brio Go

Hisingen

Tidigare annonser till salu

Endast använd en kortare period under sommaren 2010. Mycket bra skick. Inköpt 2009, finns kvitto med 3 års reklamations rätt (tom aug 2012) En smidig vagn, lätt att fälla ihop och förvara. Svängbara framhjul med låsfunktion. Vändbara sittdel med 5-punktssele. Mycket utrymme för förvaring under vagnen. Vagnen kommer från ett rök och djurfritt hem och har förvarats inomhus. Ord pris 6495 kr. Varmt välkommen att komma och titta på vagnen! 073-77 55 766 (Pelle)
Säljer vår helt nya Brio Go. Den är aldrig använd, endast uppackad ur kartongen i måndags. Väldigt smidig liten vagn som går att fälla ihop med sittdelen i shassit. Vändbar sittdel med 5-punktsele. För mer info gå in på www.brio.se Säljes pga att vi redan har en bra fungerande vagn och vi fick Brio Go i present, men är ej i behov av den tyvärr. Brio Go -Grått shassi -Röd sittdel -Svart liggdel Jag nås lättast på mobilen men det går även bra att maila. Hälsningar Johanna
En Brio Go i bra skick säljes! Chassit är mörkgrått. Både liggvagnen och sittvagnen är svarta. Chassit har precis fått nya hjul och är nyservat. Vagnen är enkel och smidig att hantera och köra. Det är superenkelt att ändra från liggvagn till sittvagn samt sittdelens position mellan framåtvänd eller bakåtvänd. Regnskydd till både liggvagn och sittvagn medföljer. Ev. fläckar kommer från kamerablixten. Har sporadisk möjlighet att läsa epost så ring eller smsa för snabbt svar.
Brio Primo Babyskydd med bas, svart. Kudde runt huvudet medföljer, men kom inte med på bilden. Kan användas både med och utan isofixfäste. Nyfödd upp till 13 kg. Bäst betyg i säkerhet av alla testade stolar i storlek 0-13 kg i Råd och Röns test. Inköpt juni 2010 för 1890 kr, säljes nu för 850 kr. Den är i bra skick och ser ut som ny! För mer information: http://www.brio.se/sv-SE/To_Go_Car_seats/Primo.aspx Finns att hämta 8 km norr om Lund.