Allt till salu inom "brio go"

Sortering:
Brio Go barnvagn
Lidingö
7 dagar

Brio Go barnvagn Visa liknande

350 kr
Blocket.se
Brio go
13 dagar

Brio go Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Brio Go
15 dagar

Brio Go Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Barnvagn
Örebro
15 dagar

Barnvagn Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
brio go barnvagn
Norrtälje
17 dagar

brio go barnvagn Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Stockholms län

Brio Go blå/vit sittvagn

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Endast använd en kortare period under sommaren 2010. Mycket bra skick. Inköpt 2009, finns kvitto med 3 års reklamations rätt (tom aug 2012) En smidig vagn, lätt att fälla ihop och förvara. Svängbara framhjul med låsfunktion. Vändbara sittdel med 5-punktssele. Mycket utrymme för förvaring under vagnen. Vagnen kommer från ett rök och djurfritt hem och har förvarats inomhus. Ord pris 6495 kr. Varmt välkommen att komma och titta på vagnen! 073-77 55 766 (Pelle)
4 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Sundbyberg

Helt NY, oanvänd Brio Go sitt + liggdel

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer vår helt nya Brio Go. Den är aldrig använd, endast uppackad ur kartongen i måndags. Väldigt smidig liten vagn som går att fälla ihop med sittdelen i shassit. Vändbar sittdel med 5-punktsele. För mer info gå in på www.brio.se Säljes pga att vi redan har en bra fungerande vagn och vi fick Brio Go i present, men är ej i behov av den tyvärr. Brio Go -Grått shassi -Röd sittdel -Svart liggdel Jag nås lättast på mobilen men det går även bra att maila. Hälsningar Johanna
6 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Solna

Brio Go Chassi, Liggvagn och Sittvagn

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En Brio Go i bra skick säljes! Chassit är mörkgrått. Både liggvagnen och sittvagnen är svarta. Chassit har precis fått nya hjul och är nyservat. Vagnen är enkel och smidig att hantera och köra. Det är superenkelt att ändra från liggvagn till sittvagn samt sittdelens position mellan framåtvänd eller bakåtvänd. Regnskydd till både liggvagn och sittvagn medföljer. Ev. fläckar kommer från kamerablixten. Har sporadisk möjlighet att läsa epost så ring eller smsa för snabbt svar.
5 000 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Lund

Brio Primo Babyskydd Bilbarnstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brio Primo Babyskydd med bas, svart. Kudde runt huvudet medföljer, men kom inte med på bilden. Kan användas både med och utan isofixfäste. Nyfödd upp till 13 kg. Bäst betyg i säkerhet av alla testade stolar i storlek 0-13 kg i Råd och Röns test. Inköpt juni 2010 för 1890 kr, säljes nu för 850 kr. Den är i bra skick och ser ut som ny! För mer information: http://www.brio.se/sv-SE/To_Go_Car_seats/Primo.aspx Finns att hämta 8 km norr om Lund.
850 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Värmlands län

Brio Go Paketpris

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Alla funktioner och former på Brio Go är genomtänkta in i minsta detalj och hela vagnen är designad för att vara ergonomisk. Snygg, smart och smidig hela vägen i mål. vagnen säljs som ett paket med ligg och sittdel (ord pris 8990:-) Vi har alltid ett stort utbud av vagnar och tillbehör i vår butik. Som nya Ägare önskar vi dig välkommen till Babyproffsen Karlstad, Värmlands mest välsorterade babybutik på Ilanda köpcentrum. Gilla oss gärna på facebook (babyproffsen Karlstad) för att ta del av unika erbjudanden och nyheter.
7 495 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj