Quantcast
Till salu inom: ”

brno cz 452lx vänster 22lr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska nu avyttra min 22lr enl. ovan. Skjuter tätt med flertalet ammo. cci standard, winchester subsonic etc. På sitter ett simmons 6-18 x 40. "flip up-skydd" fram. Pipan är gängad för ljuddämpare. 2st. 5-skotts magasin medföljer. Den har en hel del kråkfågel och duva på sitt samvete, även några kaniner... Skicka ett mail vid intresse så ringer jag upp. Fler bilder och träffbilder kan mailas. LICENS KRÄVS VID KÖP AV DENNA.
Har nu blivit dags att sälja mitt sista vapen. Det är en BRNO CZ453 .22 Varmint (tung pipa) Sitter ett Bushnell 3-9x40 kikarsikte monterat samt benstöd. Då den har tyngden av en större bössa så är den väldigt bra och billig att öva upp sitt skytte med. Har även ett vapenskåp av modell Zugil S5 till salu. Dock finns bara 1st nyckel till skåpet. Vapnet kräver självklart licens ! Pris kompl vapen = 3700:- Pris vapenskåp = 2000:- (måste sälja vapnet först) Paket pris = 4800:-
BRNO CZ 453 Varmint Kaliber .22LR Vikt. 3,3 kg Piplängd. 50cm Licenspliktig Om företaget Sporthus#1/Jakthus#1 Kiruna har en stor passion för att hjälpa människor till ett aktivare liv! Vi erbjuder ett brett och stort utbud inom de flesta områden som t ex fotboll, löpning, jogging, längd, cykel ,träning ,jakt och fiske. Sporthus#1 har produkter för alla åldrar, för alla årstider och för alla.
Vapen: Brno Kaliber: 22lr Optik: Fontaine 4x32 Info: Vapnet är i bra skick. Följer med ett extra magasin Vapnet finns i butiken på Fredsgatan 5. Telefonnummer: 08-4660510 Obs: Vapnet kräver licens Om företaget Widforss har två fullsortimentbutiker, en i Skavsta utanför Nyköping och en centralt i Stockholm. Vi tillhandahåller de flesta märkena inom kläder, vapen och tillbehör. Välkomna in önskar personalen.
Brno 452 lux 22wmr ink kikarsikte och fästen bushnell banner 3-9x40mm Köper du denna bössa finns erbjudandet nedanför Hawke Vantage 3-9x40mm AO Mil Dot för bara 999:- ord 1595:- Denna bössa kräver licens , vi hjälper dig att söka Frakt går att ordna inom Sverige 400:- ring eller maila för mer info Om företaget Outdoorshoppen i Norr AB / Nya Jaktia Kiruna är en Jakt och fiske butik på Österleden i Kiruna. Vi som jobbar har ett brinnande intresse för jakt och fiske och delar gärna med oss av vår kunskap.