Quantcast
Till salu inom: ”

bruka design postlåda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ampellilja

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jättefin postlåda säljes från Bruka design. Det är deras stora påstlåda som är blå med vit text.Lådan är oanvänd och nypriset är 470 kr.Jag säljer denna för 250 kr.Hämta på Värmdö,istan eller i Solna.Välkomna!
Barnen böjar bli stora och har växt ifrån sitt slott. Detta söker nu en ny prins/prinsessa och ett nytt hem. En perfekt julklapp som räcker länge! Slottet är byggt som en mysig koja och är byggd för att stå i ett hörn, tar lite plats och har varit en mycket uppskattad plats att leka på. Detta slott är helt unikt i både design och utförande så är du ute efter en riktig prydnad för barnrummet är detta det du söker. Lite fakta om slottet: * Helt byggt i slipad plywood, väger därför lite extra men är otroligt stabilt. Vi byggde denna för tuffa lekar. * Målat i vattenlösning färg både utvändigt och invändigt. * Dörr med gångjärn och smideshandtag på både utsida och insida så det är lätt att öppna/stänga dörren för små händer. * Slottet har en liten hylla monterad på insidan samt en postlåda från Bruka med texten "God Jul" medföljer(nypris 195:-), du ser denna på extrabilden. Slottet finns strax utanför Irsta och vårt pris är 500:- vilket inte är prutbart. Så länge annonsen ligger ute söker slotter fortfarande en ny ägare.
Röd postlåda från Bruka design säljes.
Postlåda ifrån Bruka Design 36x19x27cm. Svart med vit text där det står "POST" Har aldrig varit uppe, fick 2 i present! Nypris: 495:- NU: 400:-
Oanvänd postlåda från BRUKA Design, i rostfritt. Nypris 495:- säljes för 300:-.