Quantcast
Till salu inom: ”

el mini cross för barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pris exklusive moms: 7 600kr Övrigt Oset Electric mini trial Mätarställning: 0 mil Färg: Svart Typ: Cross/Enduro/Trial Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, El, Nu är de här, årets häftigaste pryl. Oset el-trialför barn. Finns i två storlekar: 12, 5" för barnmellan 2-5 år, pris 9500:- och 16" för barn mellan 5-10 år, pris 11900:-. Ingen bensin, ingen olja, ingen kick, inget ljud ....bara att ladda och köra. Får framföras på allmänna vägar och platser och är försedd med justerbar maxhastighet. Kan det bli roligare än såhär...? Knappast! För mer info och bilder se: www.stibix.se eller www.osetbike.com. Finns hemma på lager för omgående leverans och självklart ordnar vi finansiering om du vill. Varmt välkomna! (eltrial, eltrail, el trial, el trail, el-trial, el-trail, trial, trialcykel)
Nu ska crossen ut ur garaget. Det är en 50cc med slungkoppling (automat). Motorn går bra, koppling och förgasare är bytt nyligen (Jag skickar med de gamla delarna). Dragsnöret är också nytt. Den är omdrevad för att ha lite bättre vrid och lägre toppfart, men det gamla drevet får ni med om ni vill byta tillbaka. Det som inte är så bra: Vänster bromshandtag är sönderslaget. Bromsar både fram och bak måste ses över då de inte fungerar som de ska. Säljes i befintligt skick och jag kommer inte gå ner på priset, då bygger jag hellre en lådbil el dyl av den. Delarna till den är snorbilliga (Ny komplett förgasare ca 250:-) och går att köpa hos www.swebike.se under rubriken dirtbikes och "eagle 50cc"
Nypris 15.000kr..,gräsmatte körd ej använd på bana, ca 25% saknas på bakhjulet, välskött, en användare elstart 3 växlad med automatisk koppling (halvautomat) säljes för 9000 kr pga köp av större. maskinen i nyskick ALLT helt och fint. barn 50cc 50kubik motorcykel mini cross junior el start
Barn cross i fint skick, sista årsmodellen av den populära luftkylda mini adventure. Lagom för barn i 4-8 års ålder. Däck och drivpaket nyligen bytt. Nyservad. Ring el maila för frågor/bilder
Dirtbike Elektrisk, 24V 350W - Skickas Mätarställning: 0 mil Färg: Svart Typ: Cross/Enduro/Trial Info: Automatisk växellåda, Hemleverans på 1-3 dagar inom hela Sverige! Välj mellan en rad finansieringsalternativ såsom delbetalning, faktura, kortbetalning etc. För mer information, bilder samt tekniska specifikationer se vår hemsida - WWW.MOTORHANDEL.SE - Eldriven mini Dirtbike med 8 tums aluminiumfälgar och underhållsfria blybatterier på 24 volt. Motorn är på 350 watt vilket räcker till för de flesta. Lämplig för barn från ca: 5 års ålder. Denna elcross fungerar ungefär som varianten med bränslemotor förutom att man slipper all hantering med bränsle och startproceduren samt inte behöver oroa sig över de vanliga slitdelarna som exempelvis dragstarten och slirkopplngen. Att ljudnivån i princip är obefintlig är en annan stor fördel som öppnar upp nya möjligheter var man kan köra utan att störa någon. Givetvis är toppfarten högre på en bensindriven minidirtbike men i starten och i lägre hastigheter är de nästan lika starka. Det finns ett tändningslås och ett gashandtag som på en vanlig cross. Hastigheten kan styras steglöst via gashandtaget.