Quantcast
Till salu inom: ”

bruksanvisning granit motionscykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ketron xd3

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min motionscykel som inte alls kommit till användning så mycket som jag hoppats. Så gott som oanvänd. Jag säljer den för mycket mindre än den är värd då det inte finns plats för den i hemmet längre. Det finns många funktioner som kan ställas in på cykeln. (tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning, ålder, puls etc.) Det finns även olika program att ställa in osv. Bruksanvisning finns. Jag vill gärna bli av med den så fort som möjligt. Maila vid intresse. Mvh. Lisa Karlbom
Hej! Nu säljer jag min motionscykel GRANIT 300. Den har 12 olika program och mäter hastighet, puls, sträcka m.m. Höj- och sänkbar sadel. Det medföljer sladd och kontakt. Den saknar manual men är ändå användarvänlig och är i fint skick. Cykeln finns i Stenungsunds kommun och betalas med Swish. Först till kvarn gäller. Ring om du är intresserad. Vänliga hälsningar, Carolina.
Motionscykel Granit. 6 program, 16 belastningsnivåer. Mäter puls (i styret), sträcka, kaloriförbrukning, tid, hastighet och frekvens. Bruksanvisning finns. Obetydligt använd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jättefin motionscykel knappt använd av märket Granit. Har tyvärr tappat bort bruksanvisningen. Puls, cal, distansmätare.
Digital display för 1-4 användare. Multifunktioner bl.a. hastighet, pulskontroll och kaloriförbrukning. Hjul på främre stödet. Bruksanvisning medföljer.